Az őrült nők ketrece musical az Átrium Filmszínházban Alföldi Róbert rendezésében - Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.30

Az őrült nők ketrece musical az Átrium Filmszínházban Alföldi Róbert rendezésében - Jegyek itt! Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád közös produkciójaként, az Őrült nők ketrece musical Alföldi Róbert rendezésében, Gergye Krisztián koreográfiájával 2014. júliustól folyamatosan a színház repertoárján lesz, a nyári időszakban blokkokban, a kőszínházi szezonban pedig egyeztetés szerinti időpontokba. Főszerepben Stohl András, Fehér Balázs Benő, Hevér Gábor.....

1978-ban mutatták be az Őrült nők ketrece című francia-olasz filmvígjátékot, mely Jean Poiret 1973-as azonos című színdarabjából született. E kettő alkotás elegyének adaptációja az 1983-ban bemutatott Broadway musical.

Az Őrült nők ketrece volt az első olyan film, melynek középpontjában a homoszexualitás áll, igaz vígjáték formájában. A történet egy homoszexuális párról szól, akiknek meg kell küzdeniük a "normális" élettel. Georges az Őrült nők ketrece néven ismert éjszakai mulató tulajdonosa, ahol a vendégek élvezik a transzvesztita műsorszámokat, s Albin ennek a mulatónak az egyik sztárja. A bonyodalom ott kezdődik, amikor a "fiuk" Jean-Michel bejelenti, hogy megnősül. Választottja egy igazi nő, ráadásul a Tradíció, Család és Moralitás Pártja vezetőjének a lánya, aki hadat üzent az Őrült Nők ketrecéhez hasonló helyeknek.

Ahogy ez lenni szokott a szülők meg akarják ismerni lányuk választottjának édesapját és édesanyját, s ezzel a szándékukkal elindítják a lavinát. Apa és fia félre akarja állítani addig Albint, míg a nagy találkozás lezajlik, hogy normális családnak tudjanak mutatkozni, azonban amikor erre Albin rájön vérig sértődik és világgá megy. Georges persze nem hagyja ezt annyiban, utána megy, hogy kiengesztelje. Albinnak meg kell tanulnia férfiként viselkedni, hogy nagybácsiként Anne szülei elé állhasson. Nehezíti a helyzetet, hogy végül Jean-Michel édesanyja mégsem tud eljönni a nagy eseményre. A nagybácsi eltűnik, s még mielőtt apa és fia bármit tehetne nőként tér vissza, hogy ellássa háziasszonyi teendőit. Jean -Michel számára a normális vacsora gondolata füstbe ment tervnek tűnik......

Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád közös produkciójaként, az Őrült nők ketrece musical Alföldi Róbert rendezésében, Gergye Krisztián koreográfiájával 2014. júliustól folyamatosan a színház repertoárján lesz, a nyári időszakban blokkokban, a kőszínházi szezonban pedig egyeztetés szerinti időpontokba. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A musical szereposztása:

Georges, mulatótulajdonos – Hevér Gábor
Albin – Stohl András
Jean-Michel – Fehér Balázs Benő
Jacob – Józan László / Fehér Tibor
Jacqueline – Parti Nóra
Aristide Bouteille – Mihályfi BalázsMarie – Hullan Zsuzsa
Anne – Csobot Adél
Francis – Fehér Tibor / Nagy Dániel Viktor
Madárkák – Bankó Bence, Dobrányi Máté, Hegyi Dávid, Horányi András,Sepa György, Szelle Marcell, Szerémy Dániel, Tóth Mihály

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Operett a Duna felett - Budavári Palotakoncert 2014 - Jegyek és fellépők itt!
A 2014. augusztus 9-én ismét megrendezésre kerülő műsorban lesznek meglepetés-számok, de természetesen olyan remek operettek részletei is láthatók-hallhatók.
Kész a szegedi Csárdáskirálynő és az Elfújta a szél szereposztása
Új szereposztásban kerül színre a Budapesti Operettszínház két produkciója, a Csárdáskirálynő és az Elfújta a szél júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x