Carole Kinget újabb díjjal jutalmazzák jövőre a Grammy szervezői

Kelt: 2013.09.23

Carole Kinget újabb díjjal jutalmazzák jövőre a Grammy szervezői King életéről ás pályafutásáról készült musical 2014 tavaszán debütál a Broadwayn.

Az idén életműdíjjal kitüntetett Carol King jövőre is díjat kap a Grammy szervezőitől. Az énekes-dalszerző a MusiCares Person of the Year elismerést veheti át két nappal a januári Grammy-gála előtt. A BBC News beszámolója szerint a 71 esztendős énekesnőt mások mellett Lady Gaga, a Dixie Chicks, Bette Midler, Steve Tyler, Jason Mraz és korábbi partnere, James Taylor köszönti majd "szerenáddal" a ceremónián. A díjjal King dalszerzői és előadói munkássága mellett jótékonysági és filantróp tevékenységét ismeri el a zenei világ rangos szakmai testülete.

   

A négyszeres Grammy-díjas King volt az első női szóló előadó, akinek egy albuma a tízmilliót meghaladó példányszámban kelt el. Az 1971-ben megjelent Tapestry 1971-től hat évig tanyázott az amerikai toplistákon és több mint 25 millió példányt adtak el belőle. A King életéről ás pályafutásáról készült musical 2014 tavaszán debütál a Broadwayn.  A MusiCares Person of the Year elismerést korábban Bruce Springsteen, Paul McCartney, Elton John, Barbra Streisand és Neil Young is megkapta. A díj átadására január 24-én kerül sor Los Angelesben egy adománygyűjtő rendezvény keretében. Forrás: MTI

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
Izgalmas hónapok várják a Jersey Boys musical film rendezőjét
A többszörös Oscar-díjas Eastwood gyors és hatékony rendező, ha sikerül megállapodnia vele a filmstúdiónak, idejében elkészülhet a film.
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Ghost musical jegyek itt!
Muri Enikő, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Peller Anna és Szabó Dávid főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház a Ghost című musicalt. A Ghost musicalre jegyek már kaphatóak!
Rebecca musical jegyek itt - Lévay Szilveszter új musicalje a Budapesti Operettszínházban!
Lévay Szilveszter Rebecca musicalje a Budapesti Operettszínházban látható Vágó Bernadett, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Janza Kata, Polyák Lilla, Bálint Ádám és Vágó Zsuzsi főszereplésével. Jegyek és infók lentebb!
A Sose halunk meg című musicallel nyitja az évadot a Pannon Várszínház
A legendás filmből készült Sose halunk meg musical mellett áprilisban kezdik játszani a Meseautó című vígjátékot, februárban pedig a Hegedűs a háztetőn című musicalt mutatják be a Budapest Klezmer Band közreműködésével. Lesz két új ...
Trója musical Budapesten! Jegyek itt!
Színházban elevenedik meg a Trója sztori. A legendás történet musical verziójáról részletek lentebb!
Sweneey Todd musical a Kolozsvári Magyar Operában!
Zenés előadásokkal is készül a kolozsvári színház, így Stephen Sondheim Sweeney Todd című musicaljét Dragos Galgotiu román rendező állítja színpad

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x