Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.04.19

Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt! Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet.

Fenyő Miklós azon kevés magyar legendák közé tartoik, aki felett nem tudott elszállni az idő, hiszen a zenéit a mai napig imádja a közönség és nem csak az idősebb generáció. A retró jampi hangulat, az édes dallamok és a fülbemászó dalok még mindig képesek meghódítani a fiatalokat is. Mutatja ezt a Fenyő Miklós életéről szóló Hungaria dalokból készült Made in Hungaria musical és film sikere is.

Fenyő Miklós évente visszatér kedvenc budapesti szabadtéri koncerthelyszínére a margitszigetre egy nagykoncertel. Nem lesz ez másként 2019-ben sem. Fenyő Miklós a Margitszigeten 2019-ben is a legjobb slágerekkel és nyári hangulattal várja a közönségét.

Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalams programok lentebb a kapcsolodó cikkeben!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Filmzenei koncert 2018-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek és fellépők itt!
Filmzenei koncertvárja 2018-ban is Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Filmzene Fantázia című koncerten a Harry Potter, a Star Wars a Superman és a Gyűrűk ura is felcsendül majd.
Il Divo Budapesten - Jegyek a 2018-as Aréna koncertre itt!
Az Il Divo Budapesten 2018. szeptember 10-én a Papp László Sportarénában ad koncertet. Jegyek az Il Divo aréna koncertre már árulják a jegyeket!
Apáca show musical országos turné 2018 - Jegyek és helyszínek itt!
Az Apáca show musical főszerepeiben többek között a Madách Színház és az Operettszínház sztárjaival Csonka András, Peller Anna, Feke Pál, Lehoczky Zsuzsa, és a két legenda Alföldi Róbert és Molnár Piroska is látható lesz Pécs, Miskolc, ...
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2019. szeptember 14-én este a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk egy monumentális előadás keretében. A frissített szereposztás új élményt garantál.
Meglepetéssel vár a 100. A muzsika hangja musical előadás! Jegyek még kaphatók!
2019. április 24-én este 7-kor A MUZSIKA HANGJA 100. előadása lesz a Magyar Színházban - #muzsikahangja100

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x