Izgalmas hónapok várják a Jersey Boys musical film rendezőjét

Kelt: 2013.08.23

Izgalmas hónapok várják a Jersey Boys musical film rendezőjét A többszörös Oscar-díjas Eastwood gyors és hatékony rendező, ha sikerül megállapodnia vele a filmstúdiónak, idejében elkészülhet a film.

Clint Eastwood veszi át az American Sniper (Amerikai mesterlövész) című film rendezését, amit eredetileg Steven Spielberg vállalt - értesült a The Hollywood Reporter. Spielberg a költségvetés körüli viták miatt távozott a produkciótól, bennfentes források szerint barátságos légkörben.
   

Az American Sniper a februárban meggyilkolt Chris Kyle azonos című könyve nyomán készül. Kyle az amerikai hadsereg legjobb mesterlövésze volt, 2009-es leszerelése után megírta emlékiratait. Vele és barátjával egy texasi lőtéren végzett egy orvlövész.
   

A többszörös Oscar-díjas Eastwood gyors és hatékony rendező, ha sikerül megállapodnia vele a filmstúdiónak, idejében elkészülhet a film. A nyolcvanon felüli filmesnek viszont ugyancsak be lesz osztva az ideje: hamarosan belefog a Jersey Boys című musicalfilm forgatásába, de már jövő év elején el kell kezdenie a Sniper felvételeit is, mert a főszereplő, Bradley Cooper később nem ér rá.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x