Koncertverzióban mutatják be a Rudolfot - Videó itt!

Kelt: 2013.11.28

Koncertverzióban mutatják be a Rudolfot - Videó itt! 2013. december 5-én egy koncert verzióban lesz látható a Rudolf

A Habsburg család tragikus halált halt hercegének magánéletét feldolgozó Rudolf - az utolsó csók című musicaljét Frank Wildhorn írta 2005-ben. A musical ősbemutatója a Budapesti Operettszínházba volt Budapesten majd Szegeden is bemutatták a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2006-ban és 2007-ben. A budapesti premiert követően átdolgozásra került a darab és Japánban illetve Bécsben is bemutatták.

A bécsi verzió új koncepcióval került színpadra, s egy-egy szereplőt is kivettek a darabból, így a történet főleg Habsburg Rudolf és Vetsera Mária kapcsolatára fókuszált. A musical Bécsben nem aratott nagy sikert. A musical eredet iverzióját új díszlettel Pécsen is bemutatták és a mai napig sok rajongója van és a rajongók száma tovább növekszik, hiszen Ázsiában óriási az érdeklődés a Rudolf musical iránt.

Az európai rajongók számára azonban jó hír, hogy 2013. december 5-én Varsóban kerül bemutatásra egy koncert verzióban a Rudolf musical. A lengyel nyelvű előadást a Studio Accantus mutatja be.

Az Afera Mayerling című koncertből egy előzetest hallgathattok meg itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Dés László aréna koncert
A különleges alkalomra összeáll a Jazz+Az és a Férfi és Nő koncert szupercsapata. Dés évek óta énekli nagy sikerrel saját dalait, de erre az alkalomra új dalokat is írt. A koncerten a szerzőn kívül fellép Geszti Péter, Behumi Dóra, Kozma Orsi, ...
Miller Zoltán jubileumi koncert az Erkel Színházban! Jegyek itt!
Miller Zoltán jubileumi koncertje 2013. december 29-én az Erkel Színházban kerül megrendezésre. Jegyek és infók lentebb!
Dolhai Attila - Előszilveszter! Jegyek és információk!
A Budapest Kongresszusi Központ ad otthont 2013. december 29-én Dolhai Attila koncertjének.
Karácsonyi Adagio koncert a RAM Colosseumban - Jegyek itt!
Adagio a Ram Colosseumban 2013. december 21-én 19 órától! Három varázslatos hang, három sármos férfi, három egyéniség: ők az Adagio! Balczó Péter, Homonnay Zsolt és Merán Bálint ünnepi hangulatú koncertet adnak december 21-én a RaM Colosseumban.
Disney On Ice A Fantázia birodalma 2013-ban a Budapesti Papp László Sportarénában! - Jegyek itt!
A látványos produkció 2013. december 13. és 15. között négy előadáson tekinthető meg a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
2014-ben debütál a Lady Bess musical!
Lévay Szilveszter és Michael Kunze új musicale a Lady Bess 2014-ben debütál. Részletek lentebb!
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x