Már alig maradt jegy a magyar Mamma mia musical szegedi előadására! Jegyek és infók itt!

Kelt: 2013.11.13

Már alig maradt jegy a magyar Mamma mia musical szegedi előadására! Jegyek és infók itt! 2014 nyarán magyar nyelven debütál Szegeden a Mamma mia musical. A jövő nyári előadások közül a jegyek megnyitásának napján már egy előadásra az összes jegy elkelt.

Soha nem látott siker a Szegedi Szabadtéri Játékok első jegyértékesítési napja. A jövő nyárra meghirdetett 14 előadásból már most több mint egy teltháznyi jegyet vásároltak. A Mamma Mia! a legnépszerűbb előadás.

 

A Szegedi Szabadtéri Játékok történetének eddigi legsikeresebb jegyértékesítési nyitónapját produkálta. Közel 4500 Dóm téri széken már ülnek, ami az ország legnagyobb szabadtéri színpadán több mint egy teltházat jelent. Herczeg Tamás igazgató elmondta, a Szabadtéri hétfőn kezdte meg a jegyértékesítést 2014-es évadára, és rögtön az első napon egyedülálló eredményt értek el. Kirobbanó az érdeklődés a Madách Színházzal együttműködésben színre kerülő Mamma Mia! musical iránt – árulta el az igazgató. A vásárlók nyolcvan százaléka erre az előadásra biztosította helyét a nézőtéren.


Az ABBA-musical mellett a Zorba, a görög balett produkciót, A Csárdáskirálynő operettet, az Elfújta a szél musicalt és a Háry János daljátékot láthatja a közönség a csillagtetős deszkákon. Annak ellenére kimagasló az érdeklődés az előadások iránt, hogy a parádésként beharangozott szereposztásokat még nem hozta nyilvánosságra a fesztivál. Szóló jegyek mellett többféle kedvezményes bérletkonstrukciót is kínál a fesztivál, a limitált karácsonyi bérletben az összes előadásra váltható belépő. A felfokozott érdeklődés alapján elmondható, igyekeznie kell mindazoknak, akik látni szeretnék a produkciókat.


A 2014-es szegedi műsorról bővebben olvashat lentebb a kapcsolódó cikkeinkben.


A Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira jegyek már online is vásárolhatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!


Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mától kaphatóak a jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es előadásaira!
Mától kaphatóak a jegyek a szegedi Mamma mia bemutatóra, a Háry Jánosra, és a Zorbára, valamint a 2014-ben visszatérő az Elfújta a szél musicalre!
Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.
Szegedi Szabadtéri Játékok 2014 - Műsor és jegyinformációk itt!
A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház musicalje mellett opera és operett is lesz. A Szegedi szabadtéri Játékok 2014-es programja a Zorba, a görög balett előadással indul július 4-án és augusztus 20-án zárul az Ének az esőben musicallel.
Az Elfújta a szél a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Gérard Presgurvic Margaret Mitchell híres regénye alapján készült musicalje, az Elfújta a szél magyarországi ősbemutatójával folytatódik a Szegedi Szabadtéri Játékok programja péntektől.
Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!
2013. december 13-én megújulva két szereposztásban kerül bemutatásra az Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás lentebb!
Rómeó és Júlia musical 2014-ben Debrecenben - Jegyek a debreceni Rómeó és Júliára itt!
A Budapesti Operettszínház musical szenzációja ismét Debrecenbe érkezik. A debreceni Rómeó és Júlia musical előadásokra jegyek már kaphatóak! 8 év után 2014 februárjában két alkalommal ismét a Főnix Csarnokban hallható a Lehetsz király.
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
Evita musical Sopronban 2014-től! Jegyek itt!
Feke Pál főszereplésével mutatja be a Soproni Petőfi Színház az Evita musicalt! Részletek és jegyinfók lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x