Mozart! musical 2021-ben Budapesten!

Kelt: 2020.11.23

Mozart! musical 2021-ben Budapesten! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021 nyarán a Mozart musical. Az előadás a Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója lesz.

A Rebecca, az  Elisabeth és a Marie Antoinette szerzőjét lassan senkinek nem kell bemutatni. Az szerzőpáros legendás musicalje a Mozart! musical érkezik 2021-ben Budapestre. A választás nem meglepő, hiszen 2020 nyarán az Elisabeth musical óriási siker volt.

Korábban már láthattuk a musical a Budapesti Operettszínházban. Sőt a felújítást is, ami szintén nagy siker volt. Most pedig egy újabb verzióban láthatja a közönség a musical Somogyi Szilárd rendezésében. 

A Margitszigeti Színház és a Veszprémi Petőfi Színház közös bemutatójaként 2021. augusztus 6-án és 7-én lesz látható a Mozart musical.

Sajnos még nincs hír a szereposztásról. Sőt a decemberi veszprémi bemutatóról sem, de vélhetően ennek az korona vírus okozta színház bezásár lehet az oka. Természetesen figyelemmel követjük az eseményeket és beszámolunk a fejleményekről. 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x