Mozart! musical 2021-ben Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2021.02.12

Mozart! musical 2021-ben Budapesten! Jegyek itt! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021 nyarán a Mozart musical. Az előadás a Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója lesz. Jegyek itt!

A Rebecca, az  Elisabeth és a Marie Antoinette szerzőjét lassan senkinek nem kell bemutatni. Az szerzőpáros legendás musicalje a Mozart! musical érkezik 2021-ben Budapestre. A választás nem meglepő, hiszen 2020 nyarán az Elisabeth musical óriási siker volt.

Korábban már láthattuk a musical a Budapesti Operettszínházban. Sőt a felújítást is, ami szintén nagy siker volt. Most pedig egy újabb verzióban láthatja a közönség a musical Somogyi Szilárd rendezésében. 

A Margitszigeti Színház és a Veszprémi Petőfi Színház közös bemutatójaként 2021. augusztus 6-án és 7-én lesz látható a Mozart musical. Jegyvásárlás és jegyárak itt!

Sajnos még nincs hír a szereposztásról. Sőt a decemberi veszprémi bemutatóról sem, de vélhetően ennek az korona vírus okozta színház bezásár lehet az oka. Természetesen figyelemmel követjük az eseményeket és beszámolunk a fejleményekről. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és Gömöri András ...
Csókkirály koncert a Margitszigeten Fenyő Miklós és a Hungária dalaival - Jegyek itt!
A Hungária és Fenyő Miklós életműve előtt tisztelegve született meg a Csókkirály, a koncert, ami Budapestről indul országos turnéra. A Csókkirály koncert 2021. június 9-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyvásárlás itt!
Az István, a király március 15-én ONLINE lesz látható! NÉZD MEG INGYEN!
Akár ingyen is megnézhetjük a legendás előadást. Ezúttal a Győri Nemzeti Színház előadásában.
A dzsungel könyve musical 2021-ben Egerben - Jegyek itt!
A dzsungel könyve musical 2021. augusztus 11-én Egerben lesz látható az Agria Nyári Játékokon! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x