38 dallal érkezik A kőszívű ember fiaiból készült Kőszívű, a Baradlay legenda musical!

Kelt: 2021.06.16

38 dallal érkezik A kőszívű ember fiaiból készült Kőszívű, a Baradlay legenda musical! 38 dallal érkezik a Kőszívű musical Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente tomácsolásában.

A Puskás musical szabadtéri bemutatóján hatalmas bejelentéssel is készültek az alkotók és a közönség előtt elárulták, hogy Jókai Mór A kőszívű ember fiai című művéből Kőszívű, a Baradlay-legenda címmel érkezik a következő musicaljük.

Szövegírók Szente Vajk és Galambos Attila, ennek a darabnak a zenéjét is Juhász Levente szerezte. Az új darabról annyit árultak el, hogy sokkal több zenei elem lesz benne, mint prózai. Juhász Levente, zeneszerző elárulta, hogy összesen 38 hosszabb-rövidebb zeneszám fog felcsendülni a darabban. 

A bemutató pontos időpontjáról még nincs publikus információ, de ha nem akarsz lemaradni az előadásról kövess minket a Facebookon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Puskás musical az Erkel Színházban! NYERJ 2 JEGYET!
Augusztus végén az Erkel Színház ad otthont a musical kőszínházi premierjének. A Puskás Ferenc életéről írt musical az országos szabadtéri turné után újra Budapesten lesz látható.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x