38 dallal érkezik A kőszívű ember fiaiból készült Kőszívű, a Baradlay legenda musical!

Kelt: 2021.06.16

38 dallal érkezik A kőszívű ember fiaiból készült Kőszívű, a Baradlay legenda musical! 38 dallal érkezik a Kőszívű musical Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente tomácsolásában.

A Puskás musical szabadtéri bemutatóján hatalmas bejelentéssel is készültek az alkotók és a közönség előtt elárulták, hogy Jókai Mór A kőszívű ember fiai című művéből Kőszívű, a Baradlay-legenda címmel érkezik a következő musicaljük.

Szövegírók Szente Vajk és Galambos Attila, ennek a darabnak a zenéjét is Juhász Levente szerezte. Az új darabról annyit árultak el, hogy sokkal több zenei elem lesz benne, mint prózai. Juhász Levente, zeneszerző elárulta, hogy összesen 38 hosszabb-rövidebb zeneszám fog felcsendülni a darabban. 

A bemutató pontos időpontjáról még nincs publikus információ, de ha nem akarsz lemaradni az előadásról kövess minket a Facebookon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Puskás musical az Erkel Színházban! NYERJ 2 JEGYET!
Augusztus végén az Erkel Színház ad otthont a musical kőszínházi premierjének. A Puskás Ferenc életéről írt musical az országos szabadtéri turné után újra Budapesten lesz látható.
Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje Budapesten 2022-ben - Jegyek itt!
Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje a Bereczki Karácsony 2022. december 20-án a MOM Kultban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A tizenötödik - Musical forradalom a Madách Színházban - Jegyek itt!
Borbély Richárd, Jenővári Miklós, Solti Ádám, Baranyai Annamária, Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Kecskés Tímea, Ladinek Judit, Miller Zoltán, Posta Victor, Sánta László, Gubik Petra, Simon Boglárka főszereplésével érkezik az A tizenötödik ...
A Pál utcai fiúk musical Vácon - Jegyek itt!
A turné keretein belül a Pál utcai fiúk musical 2022. március 17-én Vácon a Madách Imre Művelődési Központban lesz látható!
A kőszívű ember fiaiból készül musical a Margitszigeten 2022-ben - Jegyek itt!
A Kőszívű, a Baradlay legenda musical 2022. június 17-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt! Főszerepekben Feke Pál, Serbán Atila, Polyák Lilla, Veréb Tamás, Ember Márk, Gubik Petra, ...
Jekyll és Hyde musical a Budapesti Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
A Jekyll és Hyde 2022 tavaszától lesz látható a Budapesti Operettszínházban hármas szereposztásban. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x