900. Az Operaház Fantomja a Madách Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2022.06.01

900. Az Operaház Fantomja a Madách Színházban - Jegyek itt! Az Operaház Fantomja 2022. november 11-én a 900. előadásához ér Budapesten a Madách Színházban.

Az Operaház Fantomja a világ egyik legismertebb musicalja. Az Andrew Lloyd Webber által a felesége Sarah Brightman számára írt musical 30 éve folyamatosan színpadon van s a világ minden táján nagy siker övezi ha színpadra állítják. A Londonban több mint 10.000 alkalommal játszott előadás Magyarországon először volt látható non replica verzióban. A magyar produkció 2022. november 11-én a 900. előadásához ér Budapesten a Madách Színházban.

Az Operaház Fantomja 900. előadására jegyek már kaphatóak! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

A jubileumi előadásemelt jegyáras és természetesen sok meglepetéssel várja majd a közönséget.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Petőfi musical - Petőfifju a Veszprémi Petőfi Színházban - Jegyek itt!
2023-ban tartják Topolcsányi Laura és Szomor György Petőfifjú című musicaljének ősbemutatóját, amelyet Oberfrank Pál és Szomor György rendez.
Spamalot musical Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színház előadásában - Jegyek itt!
A Spamalot musical 2022. június 11-én Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színház előadásában a Rózsakert Szabadtéri Színpadon debütál. Jegyek és szereplők itt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x