A dzsungel könyve musical ONLINE lesz látható! Nézd meg akár INGYEN!

Kelt: 2021.03.06

A dzsungel könyve musical ONLINE lesz látható! Nézd meg akár INGYEN! Akár INGYEN is megnézheted a különleges előadást. A Roxínház, Kipling regénye alapján készült, Dés László - Geszti Péter által feldolgozott előadása lesz látható online.

2004. augusztus 4-én mutatta be a Roxínház, Kipling regénye alapján készült, Dés László - Geszti Péter által feldolgozott A dzsungel könyve című musicalt. Az előadást több alkalommal is felújítottuk. Online színpadunkon az előadás archiválás céljából, HD minőségben rögzített felvételét ajánljuk.

Mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sir Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról — vagyis mindarról, ami egy kölyökkel megeshet, akár farkasok, akár emberek között nevelkedik.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS AZ ONLINE ELŐADÁSRA IDE KATTINTVA!

2021. március 7-től március 15-ig bármikor megnézhetik az előadást. Azaz nem csak 1 napon át van lehetőség a megtekintésre. 

Főbb szerepekben:
Maugli (kicsi): Eldridge Patrik
Maugli (nagy): Szabolcsi Ádám
Akela: Sudár Gergő
Bagira:  Károly Krisztina
Balu: Szabolcsi János
Ká: Kirsch Veronika
Sir Kán: Sebesi Tamás
Csil:  Dunai Gergő
Túna: Laklia Dominika 
Buldeó: Sudár Gergő
Vérfarkas: Wallinger Áron
Furkófarkas: Csonka Kristóf
Főmajom: Cserős Péter Márk

Díszlet: Székely György, Dóra Diána / Jelmez: Békei Detti / Világítás: Tóth Gyula / Hang: Komáromi László / Koreográfusok: Merkei Mónika, Szerecz Róbert, Takács László János / Zenei rendező: Sebesi Tamás / Rendező: Pintér Kata

Felvétel: Sinyi Zsolt

A jegy megvásárlásával a Kaposvári Roxínház Egyesület fennmaradását támogatja!
Bővebb információ társulatunkról: www.roxinhaz.hu; www.facebook.com/roxinhaz 

JÁTÉK!
Játékunk véget ért!
A játék nyertesei: László Andrea és Lajtai Erika
A játék leírása:
Roxzínház jóvoltából most akár INGYEN is megnézheted az előadást. A játékban 2 módon is nyerhetsz. Az egyik lehetőség a JÁTÉK menüben vár. Továbbá 1 szerencsés Facebook követőnk is ingyen láthatja az előadást. Azok között a Facebook követők között, akik ide kattintva kommentben megírják melyik dal a kedvencük az előadásból?

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az I Love Musical kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

ONLINE lesz látható a Hotel Menthol musical!
A Hungária-zenékből készült musical dalait most egy musicalben élvezhetjük. Akár most INGYEN is megnézheted az előadást.
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
Menopauza Tokajon a Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika főszereplésével érkezik a Menopauza 2021. augusztus 1-én a Tokaji Fesztiválkatlanba! Jegyek itt!
Csókkirály koncert Fenyő Miklós dalaival Tokajban - Jegyek és fellépők itt!
A Csókkirály koncert 2021. július 24-én a Tokaji Szabadtéri Színpadon a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható!
Gubik Petra, Gallusz Niki és Simon Boglárka a Vasárnap mondd el! musical főszereplői!
Andrew Lloyd Webber-Don Black: Vasárnap mondd el! című egyfelvonásos musicaljét mutatja be a Madách Színház Online Színháza június 11-12-13-án! Magyarországi Ősbemutató a Madách Színházban!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x