A Pál utcai fiúk muical Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.05.10

A Pál utcai fiúk muical Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Pál utcai fiúk musical 2021. július 2-án és 14-én Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

A klasszikus alapmű A dzsungel könyve című musical szerzőinek tollából ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek. A debreceni Csokonai Színház egész estés produkciójában döntő szerepet játszik a tárgyi világ akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje, humora, az eredeti mű katartikus üzenete.

A Pál utcai fiúk musical 2021. július 2-án és 14-én Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon lesz látható a Debreceni Csokonai Színház előadásábanJegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

Szereplők: Pásztor Ádám, Kádár Szabolcs, Bodnár Erik, Papp Csaba, Lehotai Miksa, Ruff Roland, Magyar Vazul, Dobai Attila, Boza Bence, Mucsi Kristóf, Puskás Dániel, Dargó Gergely és még sokan mások.

Zene: Dés László
Dalszöveg: Geszti Péter 
Szövegkönyv: Grecsó Krisztián

Rendező: Készegi László  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Pál utcai fiúk musical Tácon a Gorsium Régészeti Parkban a Vörösmarty Színház előadásában - Jegyek
A székesfehérvári előadás a nyáron szabadtéren is látható lesz. A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
Szép Nyári Nap - Neoton musical a Csajághy Laura Színpadon Kápolnásnyéken - Jegyek itt!
A Szép Nyári Nap musical 2021. június 25-26-án a Kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon lesz lárható Szulák Andrea, Szabó P.Szilveszter Peller Károly és a Pesti Broadway Musical Stúdió növendékeivel. Jegyek itt!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
Nikola Tesla musical a Mórahalmi Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Nikola Tesla – Végtelen energia musical 2021. június 25-én Mórahalmon a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban lesz látható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x