Áprilisban INGYENES online programokkal vár a Madách Színház!

Kelt: 2021.04.08

Áprilisban INGYENES online programokkal vár a Madách Színház! A Madách Színház sztárjai közül Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.

A színház ajándékkal készül áprilisban a nézőinek. 3 online előadást láthatunk INGYEN!

A színház így ír erről:
"Ajándék előadásokkal köszönjük meg Önöknek, hogy hónapok óta hűséges nézői online színházunknak.

A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta „megy házhoz” nézőink otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben számos sikeres előadást tartottunk a virtuális térben, köztük koncerteket, világhírű színdarabokat követhettek mindazok, akik csatlakoztak hozzánk színházi estéinken.

Úgy döntöttünk, hogy áprilisban a Pályacsúcs-beszélgetések három előadását INGYENESEN elérhetővé tesszük, a megtekintésükhöz csupán a megszokott jegyvásárlási folyamatban kell jegyet igényelniük.

Április 14-én Balla Esztert és Oroszlán Szonját Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója beszélgetőtársaiként láthatják. A különleges tudakozóban Eszter és Szonja felidézi főiskolai élményeit, vizsgaelőadásukból egy duettet is előadnak, és tőlük még sosem hallott dalokkal is készültek.

Április 21-én a Feke Pállal és Nagy Sándorral készült Pályacsúcs előadást ismételjük meg. Partnerük Kadarkai Endre lesz, aki különlegesen őszinte vallomásra bírta rá a Madách Színház sztárjait.

Április 28-án a Pályacsúcs-sorozat első darabját láthatják Tompos Kátyával és Szemenyei Jánossal. Csepelyi Adrienn a két egykori osztálytárssal 20 évet repült vissza az időben, még korabeli felvételeket is láthatnak majd. Zenében sem lesz hiány a két fantasztikus hangú művész estjén.

Fogadják szeretettel ajándékunkat, tartsanak velünk a Pályacsúcs-estéken is!"

INGYENES jegyigénylés ide kattintva!

A Madách Színház 1 előadása a nyáron Szegeden is látható lesz majd. A Jézus Krisztus Szupersztár igazi sztárszereposztásban érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra. Azonban a színház színészeit más előadásokban is láthatjuk majd. Például a Puskás musicalben Budapesten. Emellett várhatóan a kőszínházak is kinyitnak majd, így már nem kell sokat várnuk a színházi élményekre.

Ne hagyd ki a kapcsolódó híreket sem!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Andrew Lloyd Webberről jelent meg könyv magyar nyelven!
Korunk egyik legsikeresebb és legjelentősebb zeneszerzője, Andrew Lloyd Webber közel fél évszázada hódította meg a zenés színház világát. A Webber hetvenedik születésnapjára megjelenő kötet felfedi a legendák mögött lapuló, kivételes személyiség igazi arcát.
Puskás musical előadások 2021-ben Budapesten! Jegyek és szereposztás itt!
Újra látható lesz Budapesten a Puskás musical. A főszereplők között Veréb Tamás, Szabó P. Szilveszter, Ember Márk, Nagy Sándor, Gubik Petra és sokan mások.
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
Menopauza Tokajon a Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika főszereplésével érkezik a Menopauza 2021. augusztus 1-én a Tokaji Fesztiválkatlanba! Jegyek itt!
Csókkirály koncert Fenyő Miklós dalaival Tokajban - Jegyek és fellépők itt!
A Csókkirály koncert 2021. július 24-én a Tokaji Szabadtéri Színpadon a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható!
Gubik Petra, Gallusz Niki és Simon Boglárka a Vasárnap mondd el! musical főszereplői!
Andrew Lloyd Webber-Don Black: Vasárnap mondd el! című egyfelvonásos musicaljét mutatja be a Madách Színház Online Színháza június 11-12-13-án! Magyarországi Ősbemutató a Madách Színházban!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x