Az Aranyember musical a Budai Szabadtéri Színházban! Nézd meg INGYEN!

Kelt: 2021.01.26

Az Aranyember musical a Budai Szabadtéri Színházban! Nézd meg INGYEN! 2021. július 15-én a Budai Szabadtéri Színház ad otthont a különleges magyar musicalnek.

Jókai-Másik-Vizeli: AZ ARANYEMBER (musical) 

Jókai Mór legolvasottabb regényéből készült nagyszabású musical a világtól való elvágyódás története. Tímár Mihály, a legyőzhetetlennek hitt hős, aki a hirtelen jött gazdagság, a mesés kincsre lelés dacára sem boldog. Mert nincs meg a mindennél fontosabb: az igaz szeretet. A boldogság végül eljön, hogy válaszút elé állítsa a hőst: megválik-e a vagyontól, társadalmi rangtól valamiért, ami kézzel nem fogható, talán csak egy illúzió. Tímár Mihály története kritika: a kiéhezett lélek tiltakozása az anyagi világ ellenében. Mind iskolai (12 éves kortól), mind felnőtt bérletsorozatokba is ajánljuk az év bármely időszakában. 

Főbb szerepekben:
Csengeri Attila, Egyházi Géza, Nagy Anikó, Molnár Ágnes/Bodnár Vivien, Varga Miklós/Makrai Pál, Kuczmann Ágnes, Andrádi Zsanett, Másik Lehel, Sándor Dávid.

2021. július 15-én a Budai Szabadtéri Színház ad otthont a különleges magyar musicalnek.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!


JÁTÉK!
Játékunkban páros belépőt nyerhenek azok a Facebook követőink akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy melyik színész miatt mennének el az előadásra?

Valamint azok között is jegyeket sorsolunk akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak!

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x