Győrbe, Debrecenbe és Veszprémbe látogat a Mamma Mia musical! Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2022.09.08

Győrbe, Debrecenbe és Veszprémbe látogat a Mamma Mia musical! Jegyvásárlás itt! A Madách Színház Mamma Mia musicalje olyan sztárokkal dbütált mint Stohl András, Koós Réka, Szerednyey Béla, Gallusz Nikolett, Hajdu Steve, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Kiss Ernő Zsolt, Sánta László, Ekamen Bálint, Sári Évi. Az előadás Győr, Veszprém és Debrecen Arénáinak színpadán is látható lesz a 2022/2023-as évadban. Jegyvásárlás itt!

A Madách Színház 10 évig tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz ragaszkodtunk. A hosszú tárgyalási folyamat után mostanra sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülheettt a darab a magyar nézők elé, a világon először, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség.

Az előadás már a 300. előadását ünnepelte Budapesten, a siker szériát pedig tovább növelte, hogy debütál a folytatás mint film, a rajongók lelkesedése pedig semmit nem csökkent. Az ABBA dalokból készült musical magyar nyelvű feldolgozása óriási siker még mindig és az előadásokra pillanatok alatt fogynak el a jegyek. 

A Mamma Mia musical a 2022/2023-as szezonban országos turnéra indul.

Az előadásban váltott szereposztásban színpadra lép többek között Stohl András, Koós Réka, Szerednyey Béla, Gallusz Nikolett, Hajdu Steve, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Kiss Ernő Zsolt, Sánta László, Ekamen Bálint, Sári Évi és sokan mások.

Az aréna turné pontos szereposztását még nem tették közzé!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:
2022. december 10. Debrecen, Főnix Aréna
2023. január 14. Veszprém Aréna
2023. január 21. Győr, Audi Aréna

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x