Ketten vagyunk előadás novemberben Budapesten!

Kelt: 2022.11.05

Ketten vagyunk előadás novemberben Budapesten! Ketten vagyunk...ezúttal hárman Sári Évi, Cseh Dávid Péter és Egyházi Géza műsora!

 2022. november 13. 14.00

Nádor terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)

 A rendezvénysorozat novemberi koncertje ezúttal eltérve a megszokott hagyományoktól, három musical énekes közreműködésével kerül megrendezésre:

Sári Évi, Cseh Dávid Péter és Egyházi Géza

Musicalek, operettek és slágerek hallhatóak majd a másfél órás koncerten, amely a Vakok Intézetének dísztermében, a Nádor teremben kerül megrendezésre.

Megosztás:
Ketten vagyunk előadás novemberben Budapesten!

Kapcsolódó hírek:

MusicalPlusz - Férfikiadás 2022-ben is! Jegyvásárlás itt!
2022. december 4-én 14:00-kor lesz a MusicalPlusz Férfi kiadás. Egy vidám hangulatú műsor csak FÉRFI vendégekkel. Ezen az estén kiszakadhatunk a Karácsony hangulatból mert nem karácsonyi dalok fognak szólni.
Fantom 900 - Új beállók és ünnepség sorozat!
Az Operaház Fantomja 900. előadása november 11-én lesz a Madách Színházban. Ünnepségsorozattal készül Az Operaház Fantomja 900. előadására a Madách Színház. Flashmob, műveltségi vetélkedő, fotókiállítás is kíséri a jubileumi előadást. ...
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x