Made in Hungaria musical a Klauzál Kultúrális Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.01.24

Made in Hungaria musical a Klauzál Kultúrális Központban - Jegyek itt! A Made in Hungaria 2023. március 19-én látható Budapesten a Klauzál Gábor Kultúrális Központban.

A darab humor és rettegés között libikókázik, ugyanakkor az álmokról és azok beteljesítéséről szól. Lendületes, mulatságos és fiatalos előadásra számíthatunk. „A rock n’ roll él, a rock n’ roll élt, a rock n’ roll élni fog.”- hangzik el Fenyő Miklós és Tasnádi István művében. A Fenyő Miklós életét feldolgozó musical a mozivásznon is nagy sikert aratott, ám a daraban olyan részletek is benne lesznek, amik a filmből kimaradtak.

A Made in Hungaria 2023. március 19-én látható Budapesten a Klauzál Gábor Kultúrális Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű bemutatója, mely azóta is töretlen siker. Kiváló szórakozás lehet minden korosztály, de főleg a felnőttek számára.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Illés dalokkal érkezik a Tied a világ a Tokaji Fesztiválkatlanba - Jegyek és szereplők itt!
TIED A VILÁG! 2023. július 1.-én a Tokaj Fesztiválkatlanban. Jegyárak és jegyvásárlás itt! Szereplők: Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Gubik Petra, Borbély Richárd, Serbán Attila, Dégi Zoltán, Horváth Viktor
Cserháti Zsuzsa est-Szulák Andrea, Polyák Lilla főszereplésével - Jegyek itt!
Cserháti Zsuzsa est-Szulák Andrea, Polyák Lilla főszereplésével 2023. február 24-én Nyíregyházán a Váci Mihály Kulturális Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x