Mária evangéliuma rockopera Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2024.05.17

Mária evangéliuma rockopera Budapesten! Jegyek itt! A Müller-Tolcsvay páros Mária evangéliuma rockopera 2024. május 19-én újra Budapesten a Margitszigeten látható. Jegyek és szereplők itt!

A LantArt Produkció nagy sikerű produkciója 2024-ben új szereposztással tér vissza a Margitszigeti Színházba!

Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el. Ifjúságától Krisztus születésén és kereszthalálán át Mária mennybemeneteléig követhetjük az eseményeket János apostol látomásos tolmácsolásában. A mű középpontjában Mária szerelmes szeretete és anyasága áll, az a fájdalmas női sors, amelyet csodálatos fiával megélt, annak minden gyönyörűségével és küzdelmével együtt. A vallásos témát a rockopera műfaján keresztül bemutató alkotás különleges helyet foglal el a magyar színház- és kultúrtörténetben. Egyszerre képes felmutatni a szakralitást, az isteni erő nagyságát, a szeretet mindent legyőző erejét, ugyanakkor az emberi érzéseket, kétségeket, félelmeket és a döntések lelki hátterét is.

Máriát ezúttal Bordás Barbara, Jézust György-Rózsa Sándor, János apostolt Földes Tamás alakítja, míg Heródes szerepében Molnár Levente operaénekes debütál. A műfaj kiváló énekeseinek és alkotóinak közreműködésével készült előadás rendezője Juronics Tamás, látványos díszletét Cziegler Balázs, jelmezeit Benedek Mari tervezte. A grandiózus előadásban közreműködik a Szegedi Kortárs Balett, valamint a Győri Nemzeti Színház zenekara és kórusa. 

A Mária Evangéliuma 2024. május 19-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Mária: Bordás Barbara
Jézus: György-Rózsa Sándor
János apostol: Földes Tamás
József: Ódor Kristóf
Heródes: Molnár Levente
Füles: Laki Péter
Vak: P. Petőcz András
Gyermek Jézus: Endrődy Farkas / Nagy Csongor
Gábriel: Hanczár György
Michael: Kovács Gábor
Raphael: Antóni Norbert
Gáspár: Kőrösi András
Menyhért: Pataki Bence
Boldizsár: Ozsgyáni Mihály
Pásztor 1: Kiss Zoltán
Pásztor 2: Vincze Márton
Pásztor 3: Sütő András

Játékunk nyertesei: Szabó Balázs, Susán László, Béres Ildikó

Játékunkban páros jegyeket sorsolunk az előadásra.
Azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik szereplőre vagy a legkíváncsibb? A megosztásoknak is örülünk! :)
Valamint azok között is sorsolunk, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék május 17-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az ilovemusical.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Evita musical 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek és szereplők itt!
Az Evita musical 2024. július 5-én és 6-án lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Budapesten oylan sztárokkal mint Kocsis Dénes, Pesák Ádám, Csengeri Attila és Szemenyei János. Jegyek itt!
A Szabadakarat 2024-ben Ember Márkkal látható újra a Margitszigeten - Jegyek itt!
A SZABADAKARAT >>>> koncertszínház 2024. május 28.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x