Szentivánéji álmodók cirkusz-musical Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2022.11.09

Szentivánéji álmodók cirkusz-musical Budapesten - Jegyek itt! Baross Imre Artistaképző Intézet: Szentivánéji álmodók cirkusz-musical a Sissi Őszi Tánchéten Budapesten!

Shakespeare klasszikus színpadi műve a cirkuszban. Első hallásra talán meghökkentő kereszteződése a különböző előadó-művészeti ágaknak. Színháznak és cirkusznak, s azontúl zenének és táncnak is, ám épp e sokszínű eszközrendszer ötvöződik különleges összművészeti produkcióvá a Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia produkciós projektje, aCircusTheatrumúj előadásában. S mi sem lehet alkalmasabb e sokszínű kifejezésre, mint az Erzsébet-kori színházteremtő misztikus meséje. Tündérek, koboldok, okkal s oktalan egymást kergető szerelmesek, s egy vándorló cirkuszi társulat barangolja be a titkokat, s találkákat rejtő ligetet. Álmodók tűnnek elő, akik a sejtelmes Szent Iván-éjen álmodják örök érvényű álmaikat, álmainkat, vágyakról, vonzásokról, változásról és vándorlásról. S közben a Globe Színház játékterét idéző manézs körén, a klasszikus cirkusz hagyományos zsánerszámaival hömpölyög elénk a szerelmesek múlhatatlanul varázslatos története. 

Baross Imre Artistaképző Intézet: Szentivánéji álmodók cirkusz-musical a Sissi Őszi Tánchéten Budapesten a Bethlen Téri Színházban 2022. november 24-én.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Zeneszerző:Romhányi Áron 

Rendező:Kovács Gábor Dénes 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Caramel musicaljére az Arénába - Jegyek itt!
Mesterkód címmel 2022. december 3-án debütál Caramel musicalje a Mesterkód!
MusicalPlusz - Férfikiadás 2022-ben is! Jegyvásárlás itt!
2022. december 4-én 14:00-kor lesz a MusicalPlusz Férfi kiadás. Egy vidám hangulatú műsor csak FÉRFI vendégekkel. Ezen az estén kiszakadhatunk a Karácsony hangulatból mert nem karácsonyi dalok fognak szólni.
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x