Tell me on a Sunday musical a Madách Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2021.05.02

Tell me on a Sunday musical a Madách Színházban - Jegyek itt! A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER művét júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében.Az új előadást, a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában láthatja majd a közönség.

Az Operaház Fantomja, Rocksuli, Volt egyszer egy csapat, Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalek után a Madách Színház ismét egy Webber musical, a Tell me on a Sunday musical debütál Magyarországon.

A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER művét júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében.Az új előadást, a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában láthatja majd a közönség. Jegyek hamarosan itt!

Az (Tell me on a Sunday musical) előadásból pár dalt a magyar közönség is ismer, hiszen a Sheldon Bloom című dalt például magyarul is hallhattuk már több gálán is.

Akik élőben szeretnék látni Webber előadásait jó hírünk, hogy a nyáron élőben is látható lesz az egyik előadás! Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x