The Best of James Bond Symphonic az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2023.03.17

The Best of James Bond Symphonic az Arénában - Jegyek itt! The Best of James Bond Symphonic az Operettszínház művészeivel a Papp László Sportarénában. A legjobb James Bond slágereket énekli Janza Kata, Dolhai Attila, Polyák Lilla és számos sztár az Operettszínházból 2023. március 19-én a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Idén ünnepeljük az első James Bond film 60. születésnapját, hiszen 1962-ben mutatták be a Dr. No című filmklasszikust. Az eltelt hat évtizedben már huszonöt James Bond film készült, olyan színészek alakították a 007-es ügynököt, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, Daniel Craig, és a filmek zenei betétdalai is szinte mind világslágerek lettek.

A jubileum alkalmából 2023. március 19-én a egy látványos és elegáns koncertshow-n mindenki néhány órára maga is személyesen beléphet a Bond univerzumba az ikonikus filmslágerek segítségével.

Goldfinger, Diamonds are forever, The spy who loved me, Live and let die, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, Goldeneye, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket az Operettszínház művészei: Füredi Nikolett, Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt adnak elő a Danubia Zenekarral kíséretében, hogy elröpítsenek minket képzeletben a film jeleneteibe.

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, találkozzunk a glamour és elegancia estéjén december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában. 

Játékunk nyertesei: Koppány Mari, Lajtai Erika, Nagy Marci, Szabó Zsanett

Nyerj páros jegyeket a koncertre. Erre 2 módon van lehetőséged. 2 jegyet sorsolunk azon Facebook követőink között, akik lájkolják oldalunkat és ide kattintva megírják, hogy ki a kedvenc fellépőjük a koncertről?
További játékok a 
JÁTÉK menüben.
A játék 2023. március 17-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az ilovemusical.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

WEBBER – Requiem, Örök Világosság az Operettszínházban - Jegyek itt!
WEBBER – Requiem, Örök Világosság az Operettszínházban!
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2023-ban - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical 2023. október 13-án újra a Papp László Sportarénában lesz látható.
Made in Hungaria - Fenyő musical a Tihanyi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Made in Hungaria - Fenyő musical a Tihanyi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Két új bemutató is lesz a 2023/2024-es évadban az Operettszínházban!
Somossy Károly cirkusz-, orfeum- és varietéigazgató életéről szóló új nagyoperett, Az Orfeum mágusa, valamint Frank Wildhorn Carmen című musicalje is szerepel a Budapesti Operettszínház jövő évi évadában - hangzott el a 2023/24-es ...
Musical készült Tina Turner életéről! Jegyek itt!
Musical készült Tina Turner életéről! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x