2018 karácsonyán folytatódik Mary Poppins kalandjai

Kelt: 2016.07.31

2018 karácsonyán folytatódik Mary Poppins kalandjai Disney stúdió bejelentette, hogy 2018. december 25-én ismét nyomon követhetjük Mary Poppins csodás történeteit, ami "Mary Poppins returns" filmcímen fog megjelenni a mozikban.

A film címszereplője az Oscar-díjas színésznő, Emily Blunt fogja alakítani, unokatestvérést Topsyt pedig a méltán ismert Meryl Streep, aki újra mozivászonra kerül egy musical kapcsán, a nézők jól ismerhetik a "Mamma Mia" film kapcsán, akkor is megcsillogtatta gyönyörű hangját és most ismét hallhatjuk őt 2018 karácsonyán, ha a mozikba látogatunk.

A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A csodálatos nevelőnőről szóló új filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel
A Mary Poppins Returns az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst. Rajta keresztül egyedülálló,mágikus képességekkel segít abban, hogy a család a tragédia után újra felfedezze magában a csodát és a felhőtlen boldogságot, ami az utóbbi időkben hiányzott az életükből. - írta a Disney
Musicalként színházban nálunk is látható az előadás a Madách színházban, ami 2012.szeptemberben került bemutatásra és azóta is töretlen sikerrel játsza a színház, Mahó Andrea,Oroszlán Szonja, Polyák Lilla, Csonka András, Sándor Dávid, Szente Vajk, Dunai Tamás, Szerednyey Béla, Szervét Tibor, Gallusz Nikolett, Koós Réka és Ladinek Judit főszereplésével.
Az előadás a következő évadban legközelebb 2016. decemberében nézhetik meg a nézők, ami tökéletes karácsonyi ajándék is lehet, a család minden tagja számára.

Jegyek kaphatóak itt! 
 

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Századik előadásához érkezik a Mary Poppins musical a Madách Színházban! Jegyek itt!
100. Mary Poppins - jubilál Budapesten a Disney musical! Részletek lentebb!
A
Közreműködik: Borbély Richárd, Simon Boglárka, Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Ladinek Judit
Made in Hungaria musical EXTRÁKKAL Szilveszterkor Budapesten - Jegyek itt!
A Made in Hungaria szilveszteri előadásban meglepetésekkel is készülnek a közönségnek!
István, a király kiállítás és Aréna előadás is lesz 2023-ban!
Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Magyar és világirodalmi klasszikusokkal találkozhatunk Szatmárnémetiben!
Magyar és világirodalmi klasszikusokkal, valamint sok zenével indítja az új évadát a szatmárnémeti Harag György Társulat
WEBBER – Requiem, Örök Világosság az Operettszínházban - Jegyek itt!
WEBBER – Requiem, Örök Világosság az Operettszínházban!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x