A Jégvarázs 2 lett minden idők legsikeresebb animációs filmje!

Kelt: 2020.01.06

A Jégvarázs 2 lett minden idők legsikeresebb animációs filmje! 1,325 milliárd dollárt hozott eddig a Frozen 2, amivel minden idők legsikeresebb animációs filmje lett.

A Disney egyik legnagyobb sikere volt a a Jégvarázs, amiből azóta jégshow is készült, s hamarosan a Broadway musical verzió is bemutatásra kerül. A Jégvarázs sikerén felbuzdulva az alkotók úgy döntöttek, hogy foyltatják a történetet és  2019. november 27-től már a mozikban is láthajuk a Jégvarázs 2-t.

A Jégvarázs volt eddig, minden idők legsikeresebb animációs filmje. A több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása azonban még ezt is túlszárnyalta.

A Jégvarázs 2. része már 1 milliárd dollárt termelt 2019-ben. Azonban ez az összeg mára már 1,325 milliárd dollár lett. Vajon a Jégvarázs 3. része is elkészül a siker láttán? 

A Jégvarázs így megdöntötte a saját rekordját is. A Jégvarázs első része 1,281 milliárd dollárt hozott, míg a Hihetetlen család második rész 1,243 milliárd dollárt.

 

Most akár Ágymoziban is láthatjuk a filmet!

Az ágymozi óriási élmény lesz mindenkinek. Érdemes legalább egyszer ellátogatni a moziba. Főleg, hogy a mozi mellett számtalan más program lehetőség is van a környéken, amivel eltölthetjük az időt a mozi előtt vagy után. A mozi címe, jegyárak, online jegyvásárlás és további információk ide kattintva!

ÉRDEMES ELŐRE MEGVÁSÁROLNI A JEGYEKET!
Számos különleges Disney élmény várja a magyar közönséget is, hiszen még mindig látható Mary Poppins musical is! 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Szép nyári nap Neoton musical a Kalocsai Szabadtéri Színpdon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2020. augusztus 21-én a Kalocsai Szabadtéri Színpadon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOK



LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x