A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné - Jegyek és helyszínek itt!

Kelt: 2019.01.21

A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné - Jegyek és helyszínek itt! Budapest, Tatabánya, Kaposvár, Baja, Siófok, Nagykanizsa közönsége már biztos láthatja a Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné előadását. Jegyek és helyszínek itt!

A Kicsi Gesztenye Klub 2019-ben folytatja hódító útját, hiszen az őszi színházi debütálása egy országos turné keretein belülóriási siker volt!

A Minimaxon nagy sikerrel futó mese főszereplői Napsugár, Olly, Lufipofi, és Gesztenye Lizával lép színpadra és dalol majd együtt a kicsikkel. A mese zenéit a TNT-ből is ismert Dobrády Ákos írta, akinek a Kicis gesztenye című szműt a szülők is jól ismerik.

A 60 perces mese műsor szünet nélkül lesz látható az ország számos helyszínén többek között Budapest, Tatabánya, Kaposvár, Baja, Siófok, Nagykanizsa színház és koncerttermeiben. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2019. szeptember 14-én este a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk egy monumentális előadás keretében. A frissített szereposztás új élményt garantál.
Meglepetéssel vár a 100. A muzsika hangja musical előadás! Jegyek még kaphatók!
2019. április 24-én este 7-kor A MUZSIKA HANGJA 100. előadása lesz a Magyar Színházban - #muzsikahangja100

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x