A kőszívű ember fiai musical 2018-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2017.11.07

A kőszívű ember fiai musical 2018-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A kőszívű ember fiai musical 2018 augusztusában a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra az Operettszínház sztárjaival.

Az 1848-as forradalom után közel 20 évvel jelent meg Jókai Mór regénye A kőszívű ember fiai, ami a fantázia ötvözése volt valós eseményekkel. Az egyik legismertebb magyar mű 2018 augusztusában zenés formában éled újra, ugyanis a Budapesti Operettszínház magyar szerzők közreműködésével állítja színpadra Jókai könyvének musical változatát.

A kőszívű ember fiai musical 2018 augusztusában a Bajai Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra az Operettszínház sztárjaival.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A kőszívű ember fiai szereposztását még nem hirdtték ki, de annyit már tudhatunk, hogy a darab a bajai születésű Somogyi Szilárd rendezésében lesz látható. Nevéhez olyan sikermusicalek kötődnek mint a Szabó Magda könyvéből készölt Abigél vagy a Baján is bemutatott Neoton musical a Szép nyári nap. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Elvis the musical Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
Az Elvis musical Debrecenben a Főnix Csarnokban 2018. május 24-én majd 2018. május 26-27-én két alkalommal lesz látható Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek az Elvis the musical magyarországi előadására itt!
Jön a 800. Az Operaház Fantomja musical előadás - Jegyek itt!
2018. május 30-án lesz látható a 800. Az Operház Fantomja előadás Budapesten a Madách Színházban. Jegyek itt!
Hegedűs a háztetőn 2018-ban a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!
Alföldi Róbert rendezésébe lesz látható 2018. július 6-7-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Hegedűs a háztetőn musical.
Apáca show musical 2018-ban Szegeden - Jegyek itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtérin mutatják be a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját a Whoopi Goldberg által világhírűvé tett Apáca show musicalt.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x