A Notre Dame de Paris musical dalai Magyarországon csendülhetnek fel!

Kelt: 2018.04.12

A Notre Dame de Paris musical dalai Magyarországon csendülhetnek fel! A francia musical dalaiból számos feldolgozás készült, de mind közül talán a legismertebb az Il Divo feldolgozása.

 

A francia musical játszás egyik legnagyobb sikere volt a Notre Dame de Paris musical, ami azóta a világ számos pontján bemutatásra került. A musical dalait a magyar közönség is megismerhette már a Musical Pluszok alkalmával. A francia musical dalaiból számos feldolgozás készült, de mind közül talán a legismertebb az Il Divo feldolgozása.

 

A Timeless című idén megjelenő új lemezükkel turnéra indulnak, s ismét Magyarországra is ellátogatnak. Az Il Divo budapesti koncertjén 2018. szeptember 10-én a Papp László Sportarénában talán a legendás Notre Dame musical dalai is hallhatóak lesznek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Apáca show musical országos turné 2018 - Jegyek és helyszínek itt!
Az Apáca show musical főszerepeiben többek között a Madách Színház és az Operettszínház sztárjaival Csonka András, Peller Anna, Feke Pál, Lehoczky Zsuzsa, és a két legenda Alföldi Róbert és Molnár Piroska is látható lesz Pécs, Miskolc, ...
David Garrett koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek az Expolsive Live koncertre itt!
A David Garrett Explosive Live koncert turné 2018. október 10-én Budapesten a Papp László Sportarénába érkezik. Jegyvásárlás itt!
Budavári Palota koncert 2018-ban - Jegyek és fellépők itt!
2018. augusztus 3-4-én Budapesten ismét megrendezésre kerül a fergeteges Budavári Operett gála a Budavári Palotakoncerten. Jegyek itt!
Így énekli az Il Volo a Macskák musical legszebb dalát!
A Macskák musical legszebb dalát énekli a hamarosan Budapesten koncertező Il Volo.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x