A Notre Dame de Paris musical dalai Magyarországon csendülhetnek fel!

Kelt: 2018.04.12

A Notre Dame de Paris musical dalai Magyarországon csendülhetnek fel! A francia musical dalaiból számos feldolgozás készült, de mind közül talán a legismertebb az Il Divo feldolgozása.

 

A francia musical játszás egyik legnagyobb sikere volt a Notre Dame de Paris musical, ami azóta a világ számos pontján bemutatásra került. A musical dalait a magyar közönség is megismerhette már a Musical Pluszok alkalmával. A francia musical dalaiból számos feldolgozás készült, de mind közül talán a legismertebb az Il Divo feldolgozása.

 

A Timeless című idén megjelenő új lemezükkel turnéra indulnak, s ismét Magyarországra is ellátogatnak. Az Il Divo budapesti koncertjén 2018. szeptember 10-én a Papp László Sportarénában talán a legendás Notre Dame musical dalai is hallhatóak lesznek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Apáca show musical országos turné 2018 - Jegyek és helyszínek itt!
Az Apáca show musical főszerepeiben többek között a Madách Színház és az Operettszínház sztárjaival Csonka András, Peller Anna, Feke Pál, Lehoczky Zsuzsa, és a két legenda Alföldi Róbert és Molnár Piroska is látható lesz Pécs, Miskolc, ...
David Garrett koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek az Expolsive Live koncertre itt!
A David Garrett Explosive Live koncert turné 2018. október 10-én Budapesten a Papp László Sportarénába érkezik. Jegyvásárlás itt!
Budavári Palota koncert 2018-ban - Jegyek és fellépők itt!
2018. augusztus 3-4-én Budapesten ismét megrendezésre kerül a fergeteges Budavári Operett gála a Budavári Palotakoncerten. Jegyek itt!
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x