Apáca show Baján 2019-ben az Operettszínház sztárjaival - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2019.04.12

Apáca show Baján 2019-ben az Operettszínház sztárjaival - Jegyvásárlás itt! Az Operettszínház az Apáca Showt 2019. augusztus 23-án, 24-én és 25-én mutatja be Baján a Petőfi-szigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója április 11-én jelentette be, hogy az Operettszínház az Apáca Showt 2019. augusztus 23-án, 24-én és 25-én (eső nap augusztus 26. és 27.) mutatja be Baján a Petőfi-szigeti Szabadtéri Színpadon. 
 
Az Apáca show musicalt Szente Vajk rendezi, a karmester Drucker Péter lesz. Sztárszereposztásnak örülhetünk, fellép például Peller AnnaJanza Kata, Molnár Piroska, Szabó P. Szilveszter, Feke Pál, György-Rózsa Sándor, Csonka András is.
 
Jegyárak és jegyvásárlás itt!
 

A helyszín ismét a Petőfi-sziget lesz, jól bevált, megszerette a közönség. A főtéren a körbekerítés a gond, a szigeten erre kevésbé van szükség, az építmény jobban belesimult a környezetbe, csodálatos a környezet az előadásokra. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Plusz Titanic előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri! Jegyek itt!
Túlszárnyalja az előző évi sikereit a Szegedi Szabadtéri: másfél hónapja derült ki a 2019-es évad műsora, és már akkora az érdeklődés a Titanic musical iránt is, hogy plusz egy előadást hirdethetünk, melyre szeptember 22-től lehet jegyet ...
A Papp László Budapest Sportarénában tér vissza a Rómeó és Júlia musical 2019-ben - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Elmarad a Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2020 szeptember 12-én a Papp László Budapest Sportarénában lett volna látható a musical, de ez most elmarad. A szervezők közleménye olvasható.
Puskás Ferencről készült musical az Erkel Színházban!
Az Erkel Színházban debütál a Puskás Ferencről szóló musical főszerepben olyan sztárokkal mint Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente és még sokan mások.
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x