Budapesten a Honfoglalás rockopera!

Kelt: 2019.06.12

Budapesten a Honfoglalás rockopera! Csepelen a Honfoglalá rockopera!

oltay Gergely és Szűts István csodálatos műve ezúttal az Off-Broadway Színház előadásában kerül színre. A rockopera - mely egyben a Koltay Gábor rendezte film színpadi adaptációja is - bemutatja a vezérek vívódását, hogy milyen rögös úton értek el az új magyar hazába. A Kormorán zenekar nagyszerű zenéje által egy elképesztő történelmi időutazást élhetnek át a nézők, mely utazás végén nem csak az új hazát találhatjuk meg, de az előadás helyét is a szívünkben. 

Részletek és szereposztás itt!

Játékunk nyertesei: Molnár Dani, Egyed Tünde, Juhász Ágnes

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Kétszer láthatjuk a Rómeó és Júlia musicalt az Arénában - Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekntettel a Rómeó és Júlia musical duplázni fog az Arénában. A ráadás délutáni előadásra már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyek itt!
Bonnie és Clyde musical a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A Bonnie és Clyde 2019. június 29-30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kettős szerepsoztásban lez látható. Jegyek itt!
Demjén musical Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A szabadság vándorai címmel 2019 őszén kerül bemutatásra a Nemzeti Lovas Színházban Kerényi Miklós Gábor rendezésében a Demjén musical Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László. főszereplésével. Jegyek itt!
Queen Rock and Symphonic Show 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyvásárlás itt!
Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show 2019. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénába. Jegyek itt!
Elmarad a Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2020 szeptember 12-én a Papp László Budapest Sportarénában lett volna látható a musical, de ez most elmarad. A szervezők közleménye olvasható.
Puskás Ferencről készült musical az Erkel Színházban!
Az Erkel Színházban debütál a Puskás Ferencről szóló musical főszerepben olyan sztárokkal mint Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente és még sokan mások.
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x