Budapesten a Honfoglalás rockopera!

Kelt: 2019.06.12

Budapesten a Honfoglalás rockopera! Csepelen a Honfoglalá rockopera!

oltay Gergely és Szűts István csodálatos műve ezúttal az Off-Broadway Színház előadásában kerül színre. A rockopera - mely egyben a Koltay Gábor rendezte film színpadi adaptációja is - bemutatja a vezérek vívódását, hogy milyen rögös úton értek el az új magyar hazába. A Kormorán zenekar nagyszerű zenéje által egy elképesztő történelmi időutazást élhetnek át a nézők, mely utazás végén nem csak az új hazát találhatjuk meg, de az előadás helyét is a szívünkben. 

Részletek és szereposztás itt!

Játékunk nyertesei: Molnár Dani, Egyed Tünde, Juhász Ágnes

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Kétszer láthatjuk a Rómeó és Júlia musicalt az Arénában - Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekntettel a Rómeó és Júlia musical duplázni fog az Arénában. A ráadás délutáni előadásra már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyek itt!
Bonnie és Clyde musical a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A Bonnie és Clyde 2019. június 29-30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kettős szerepsoztásban lez látható. Jegyek itt!
Demjén musical Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A szabadság vándorai címmel 2019 őszén kerül bemutatásra a Nemzeti Lovas Színházban Kerényi Miklós Gábor rendezésében a Demjén musical Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László. főszereplésével. Jegyek itt!
Queen Rock and Symphonic Show 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyvásárlás itt!
Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show 2019. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénába. Jegyek itt!
NYERJ jegyet a Babaváró musicalre!
A Babaváró musical 2019 október 26-tól lesz látható az OFF Kulturszövőgyárban Budapesten. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
Budapesten a Mancs őrjárat musical - Jegyek a Mancs őrjárat Live - A mentőfutem előadásokra itt!
Budapesten a Mancs őrjárat musical 2020 januátjában Budapesten a Sportarénában. Jegyek a Mancs őrjárat Live - A mentőfutem előadásokra itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x