Elkészült a Mary Poppins visszatér előzetese! Videó itt!

Kelt: 2018.03.05

Elkészült a Mary Poppins visszatér előzetese! Videó itt! A Mary Poppins visszatér című musical film első előzetesét ma tette ki a Disney.

Karácsonytól lesz látható a hazai mozikban is az új film. A Mary Poppins visszatér címet viselő flm első előzetese is elkészült.

Mary Poppons szerepében  a bűbájos Emily Blunt láthatjuk majd. A filmben Meryl Streep, Colin Firth és Angela Lansbury is feltűnnek majd, azaz a sztárparádé garantált.

A P.L. Travers regényéből készült filmben visszatér a 94 éves Dick Van Dyke, aki az 1964-es filmben a kéményseprőt alakította. 

Az előzetes:
 

A Mary Poppins musical jelenleg is látható a Madách Színházban. Több, mint 300 előadáson van már túl. A darab egyik különlegessége, hogy a nézők felett repül Mary Poppins. Igazán varázslatos. Online jegyvásárlás ide kattintva!
Egy kis ajánó videó:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

2019-ben is 50 éves a Táncdalfesztivál koncert az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Táncdalfesztivál koncert 2019. január 12-én Budapesten az Arénában ismét a legjobb dalokkal várja a közönséget. Jegyek itt!
Hófehérke családi musical az Arénában Budapesten - Jegyvásárlás és szereplők itt!
A Hófehérke musical 2018. május 27-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható Solti Ádám, Peller Mariann, Galambos Lajos Lajcsi, Jankovics Péter és számos színész főszereplésével.
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x