Elkészült a Mary Poppins visszatér előzetese! Videó itt!


Elkészült a Mary Poppins visszatér előzetese! Videó itt!

Kelt: 2018.03.05

Elkészült a Mary Poppins visszatér előzetese! Videó itt! A Mary Poppins visszatér című musical film első előzetesét ma tette ki a Disney.

Karácsonytól lesz látható a hazai mozikban is az új film. A Mary Poppins visszatér címet viselő flm első előzetese is elkészült.

Mary Poppons szerepében  a bűbájos Emily Blunt láthatjuk majd. A filmben Meryl Streep, Colin Firth és Angela Lansbury is feltűnnek majd, azaz a sztárparádé garantált.

A P.L. Travers regényéből készült filmben visszatér a 94 éves Dick Van Dyke, aki az 1964-es filmben a kéményseprőt alakította. 

Az előzetes:
 

A Mary Poppins musical jelenleg is látható a Madách Színházban. Több, mint 300 előadáson van már túl. A darab egyik különlegessége, hogy a nézők felett repül Mary Poppins. Igazán varázslatos. Online jegyvásárlás ide kattintva!
Egy kis ajánó videó:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

2019-ben is 50 éves a Táncdalfesztivál koncert az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Táncdalfesztivál koncert 2019. január 12-én Budapesten az Arénában ismét a legjobb dalokkal várja a közönséget. Jegyek itt!
Hófehérke családi musical az Arénában Budapesten - Jegyvásárlás és szereplők itt!
A Hófehérke musical 2018. május 27-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható Solti Ádám, Peller Mariann, Galambos Lajos Lajcsi, Jankovics Péter és számos színész főszereplésével.
Itt nézheted meg INGYEN a Mamma Mia-t!
Nézze meg ingyen a Mamma Miat!
Így énekli az Il Volo a Macskák musical legszebb dalát!
A Macskák musical legszebb dalát énekli a hamarosan Budapesten koncertező Il Volo.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x