Film készül az Into the Woodsból

Kelt: 2013.11.05

Film készül az Into the Woodsból A Grimm mesék karaktereit felvonultató, nagysikerű Broadway musical filmváltozatát nemrég kezdték forgatni Angliában, olyan világsztárok főszereplésével, mint Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kedrick, Johnny Depp és Chris Pine.

Az Into the Woods musical a San Diego-beli Old Globe Theatreben debütált 1986-ban, majd 1987-ben mutatták be a Broadwayn. James Lapine könyvéből készült, zenéjét Stephen Sondheim szerezte. Számos elismerést besöpört, többek között a legjobb zenének, a legjobb forgatókönyvnek és a legjobb női főszereplőnek (Joanna Gleason) járó Tony-díjat. A darabot 1990-ben Londonban is bemutatták. Az Egyesült Államokban megannyi helyen játszották és játsszák a mai napig.

A történet szerint egy boszorkány megleckézteti az  “Aranyhaj”, a “Piroska és a Farkas”, a “Hamupipőke” és a “Babszem Jankó” mesék legendás szereplőit. A banya szembesíti őket kívánságaikkal és azok következményeivel. A Grimm mesék szálai egy péknél és a feleségénél futnak össze.

A készülő filmet Rob Marshall rendezi, aki a Chicago-t és a Kilenc-et is jegyzi. A forgatás az elmúlt hetekben kezdődött meg Angliában. A cselszövő boszorkányt Meryl Streep (Mamma Mia!, Vaslady), a pék feleségét Emily Blunt (Az ördög Pradát visel, Az ifjú Viktória), Hamupipőkét Anna Kedrick (Alkonyat), szerelmes hercegét Chris Pine (Neveletlen hercegnő 2., Star Trek), a Farkast pedig Johnny Depp (Sweeney Todd, A Karib-tenger kalózai) alakítja majd. A pazar szereplőgárdát felvonultató musicalfilmtől Mamma Mia!-szintű sikert várnak az alkotók és a kritikusok egyaránt.

Az Into the Woods mozi premierjét 2014 karácsonyára tűzték ki.

Az első kép Meryl Streepről a Boszorkány szerepében 

Image Credit: Peter Mountain, Disney Enterprises, Inc

A Clevver Movies angol nyelvű ősszeállítása a készülő filmről


- Szabó Remus -

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x