I can't sing musical - X-Faktor musical a West Enden

Kelt: 2013.09.23

I can't sing musical - X-Faktor musical a West Enden A közkedvelt tehetségkutatóból vidám musical készült, amelyet jövőre mutatnak be Londonban Nem tudok énekelni! (I Can’t Sing) címmel.

A közkedvelt tehetségkutatóból (X-faktor) vidám musical készült, amelyet jövőre mutatnak be Londonban Nem tudok énekelni! (I Can’t Sing) címmel.

 

A darab írója a BAFTA-díjas humorista, Harry Hill 2012 végén elárulta, hogy egy musicalen dolgozik, amelynek alapjául az X-Faktor c. tehetségkutató műsor szolgál. 2013 májusában aztán hivatalosan is bejelentették, hogy az előadást 2014-ben tűzik műsorra a West Enden, Londonban.

 

A rendező Steven Foley, a zenét és a dalszövegeket Steve Brown jegyzi, a darab egyik producere pedig nem más, mint az X-Faktor megalkotója, producere és legismertebb mentora, Simon Cowell, akit a musicalben Nigel Harman alakít majd. Chenice szerepében Cynthia Erivo, Max szerepében pedig Alan Morrissey lesz látható.

 

A történetben a külhoni szériák felfedezettjeire, karakteres figuráira ismerhet majd a néző, miközben bepillantást nyer a világhírű show kulisszái mögé. Fordulatokkal teli mese ez a kendőzetlen becsvágyról, szívfájdalmomról, púposokról és beszélő kutyákról.

 

Simon Cowell elmondta: “Úgy gondoltam, egy X-Faktor musical -ha nagyképű lesz- rosszul is elsülhet. Azt szerettem volna, ha egy ilyen előadás a műsor éltetésére szolgál, kellő humorral fűszerezve, hiszen nem szabad túl komolyan venni. A megírására pedig keresve se találhattunk volna alkalmasabbat Harrynél.”

 

A pimasz, pajkos, mégis furcsán megható előadást 2014. március 26-án mutatják be a London Palladiumban. Jegyek már kaphatóak a www.seetickets.com-on!

Forrás: www.icantsingthemusical.com

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x