INGYEN Musical-Operett gála Újévkor az Operettszínházban! Regisztráció itt!

Kelt: 2020.12.30

INGYEN Musical-Operett gála Újévkor az Operettszínházban! Regisztráció itt! Köszöntse az új évet a Budapesti Operettszínházzal! A teátrum egyik legnagyobb ajándéka az Újévköszöntő Gála!

Köszöntse az új évet a Budapesti Operettszínházzal! A teátrum egyik legnagyobb ajándéka az Újévköszöntő Gála! Virtuálisan koccintanak a közönséggel annak reményében, hogy a 2021-es év mindenkinek sokkal könnyebb lesz! A legnépszerűbb operett- és musical-részletek: olyan szerzők művei, mint Webber, Bernstein, Strauss, Kálmán - és még sokan mások. Több, mint negyven szólista mellett közreműködik a Budapesti Operettszínház zenekara, énekkara, musical-együttese és balett-együttese

Lenyűgöző színpadkép, látványos jelmezek

A műsor 2021. január 1-ig lesz elérhető!

A gálán fellépő művészek:

Bálint Ádám, Bojtos Luca, Bordás Barbara, Cseh Dávid Péter, Dancs Annamari, Dénes Viktor, Dolhai Attila, Erdős Attila, Fischl Mónika, Földes Tamás, Frankó Tünde, Füredi Nikolett, Gubik Petra, György-Rózsa Sándor, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Kardffy Aisha, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Kiss Diána, Kiss Zoltán, Kocsis Dénes, Laki Péter, Langer Soma, Lévai Enikő, Lukács Anita, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Németh Attila, Oszvald Marika, Pálfalvy Attila, Peller Anna, Peller Károly, Pete Ádám, Polyák Lilla, Sándor Péter, Siménfalvy Ágota, Süle Dalma, Szabó P. Szilveszter, Széles Flóra, Szendi Szilvi, Vadász Zsolt, Vágó Zsuzsi

Koreográfus: Lénárt Gábor

Karmester: Pfeiffer Gyula

Rendező: Somogyi Szilárd

JEGYREGISZTÁRCIÓ ITT! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

INGYENES karácsonyi online műsor az Operettszínházból!Regisztrációs jegyek itt!
December 24-én 15:00 és 19:00 órás kezdéssel ingyenesen megtekinthető a Karácsonyi Csillagok premierje! Fellépők és regisztráció itt!
Aranyoskám musical a Madách Színházban! Szereposztás itt!
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében.
Mozart! musical 2021-ben Budapesten! Jegyek itt!
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021 nyarán a Mozart musical. Az előadás a Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója lesz. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
Nikola Tesla musical a Mórahalmi Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Nikola Tesla – Végtelen energia musical 2021. június 25-én Mórahalmon a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban lesz látható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x