Ingyenes látható a Gyöngyhajú lány balladája musical augusztus 20-án!

Kelt: 2018.01.09

Ingyenes látható a Gyöngyhajú lány balladája musical augusztus 20-án! 2018. augusztus 20-án lesz látható az Omega dalokból készült musical. A 21 szenzációs Omega-slágert tartalmazó előadás ingyen lesz látható.

Az ExperiDance Production első musical-je, a "Gyöngyhajú lány balladája", egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit. Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni "felnőtt köntösbe". Erre vállalkozott az Omega együttes és az ExperiDance alkotócsapata, amikor gondos tervezés és aprólékos munka után ismert és kedvelt musical színészek főszereplésével színpadra állította első közös darabját.

Videó:

Az előadásban felcsendül az Omega együttes valamennyi jól ismert slágere, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst eső, a Petróleumlámpa vagy a Gyöngyhajú lány.

A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! 

2018. augusztus 20-án a kunszentmiklósi Varga Domokos ÁMK Sportpálya ad otthont az előadásnak.
Az előadás tervezet szereposztásában Pánics Lilla, Fésűs Nelly, Sánta László, Egyházi Géza lesz látható a főbb szerepekben.

A musical Budapesten is folyamatosan látható! Online jegyvásárlás a budapesti előadásokra ide kattintva!

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x