István, a király 2019 nyarán INGYEN!

Kelt: 2019.06.10

István, a király 2019 nyarán INGYEN! Ingyenes lesz látható az István, a király rockopera az Ács Károly Művelődési Központ és a Ráckevei Vénusz Színház jóvoltából.

Az István, a király népszerűsége az évek alatt sem csökken. A Budapesti Operettszínházban például Dolhai Attila ebben az előadásban tért vissza a musicalek világába. A 2019/2020-as évadban az Erkel Színházban lesz látható az előadás. Ezekről bővebben a cikk alatti kapcsolódó hírekben olvashatsz.

2019. augusztus 20-án az Ács Károly Művelődési Központ és a Ráckevei Vénusz Színház bemutatja az István, a király rockopera koncertszerű előadását.  Az előadásnak a ráckevei Vadkacsa Szabadstrand ad otthont. 

Helyszín: 2300 Ráckeve, Dömsödi út 2.
Szereposztás:

Az előadás INGYEN lesz látható! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István, a király Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt!
László Boldizsár, Boncsér Gergely, Komlósi Ildikó, Rácz Rita, Balga Gabriella, Cseh Antal, Molnár Levente, Fekete Attila, Sándor Csaba, Szappanos Tibor főszereplésével mutatják be a Szörényi-Bródy által írt István, a király rockooperát 2020-ben az Erkel Színházban.
István, a király a Budapesti Operettszínház sztárjaival! Jegyek itt!
Az István a király 2018 augusztusában a Budapesti Operettszínház sztárjaival lesz látható. A szereposztás is méltó lesz az immár 35 éves darabhoz. Baján a Petőfi sziget ad majd otthont a produkciónak.
Macskafogó zenés gegparádé a József Attila Színházban - Jegyek itt!
A Macskafogó zenés gegparádéban a József Attila Színházban színpadra lép többek között Puskás Péter, Makranczi Zalán, Szerednyey Béla, Feke Pál, Fehér Anna, Fila Balázs is.
Kétszer láthatjuk a Rómeó és Júlia musicalt az Arénában - Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekntettel a Rómeó és Júlia musical duplázni fog az Arénában. A ráadás délutáni előadásra már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyek itt!
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x