Jézus Krisztus Szupersztár Budapesten! Jegyek és szereposztás itt!

Kelt: 2015.03.24

Jézus Krisztus Szupersztár Budapesten! Jegyek és szereposztás itt! 2015. július 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható a Győri Nemzeti Színház előadásában a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera. Jegyek már kaphatóak.

A győri előadás egy igazán modern, látványos és fiatalos feldolgozása Andrew Lloyd Webber musical legendás musicaljének. Az előadást Forgács Péter rendezte, a Megatáncból is ismert Kováts Gergely Csanád koreográfiájával. A lendületes és újszerű feldolgozást a parádés szereposztás teszi igazán felejthetetlenné.

Az előadásban olyan jól ismert nevek lépnek majd színpadra mint Szomor György, Sándor Péter, Hanczár György, Baranyai Annamária, Nagy Balázs, Forgács Péter, Fejszés Attila, Mózes Anita,Rácz István, Klinga Péter, Mohácsi Attila, Molnár Erik, Szikra József és még sokan mások.

2015. július 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható a Győri Nemzeti Színház előadásában a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera.

A margitszigeti Jézus Krisztus Szupersztár előadásokra már megkezdték a jegyértékesítést. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Kész az Abigél musical szegedi szereposztása! Jegyek itt!
Kristályban úszó, jégtánc-revüs báli jelenettel nyit az idei Szegedi Szabadtéri. Az Abigél és az Álarcosbál szereposztását ismertették. A teljes szereposztás már elkészült.
Hair musical a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
2015. augusztus 14 és 15-én a Fertőrákosi Barlangszínházban elevenedik meg a Hair musical.
Baleset miatt rendezik át a Jézus Krisztus Szupersztárt!
Szerencsére a nagy ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj, Sándor Péter azóta már két előadást is játszott a musicalből. Hogy teljesen kizárt legyen egy hasonló baleset, Forgács Péter rendező változtatott a jeleneten
István, a király a Királydombon! Jegyek és szereposztás itt!
Vikidál Gyula nélkül, de a régi szereplők jelentős részével lesz látható a produkció. Az X-faktor és a Megasztár egykori szereplői közül is van aki szerepet kapott.
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x