Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre

Kelt: 2014.06.01

Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre

A 2014/2015-ös évadban ismét látható lesz a Broadway színpadán Kristin Chenoweth! Nemrég került napvilágra a hír, hogy a 2015-ben bemutatásra kerülő klasszikus musical feldolgozásában, amely az On the Twentieth Century címet viseli, Kristin Chenoweth fogja alakítani a női főszerepet.Ebben a szerepben, mint partner megjelenik majd mellette egy másik csillag, nem más, mint Peter Gallagher!

A darab Oscar Jaffee-ről (Gallagher) szól, aki egy színházi producer, és legfőbb célja, hogy új drámájának főszerepére megkaparintson egy hollywoodi csillagot, Lily Garlandot (Chenoweth) és ez által eljuttassa művét a Broadwayre.

A sajtótájékoztató 2015. február 12.-én kerül megrendezésre, és egy hónapra rá pedig bemutatják a darabot a nagyközönségnek. A premier így várhatóan március 12-én lesz látható.


 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hősszerelmesek és Gérard Depardieu várja a közönséget Szegeden!
Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Szerednyey Béla, Sasvári Sándor és Gérard Depardieu is színpadra lép Szegeden
Ingyen Jégvarázs vetítés Budapesten!
Nézd meg ingyen a filmet, ami meghódította az egész világot.
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás és jegyek itt!
Turnézik az ABBA - THE SHOW! 2014-ben újra Magyarországon a show. Szegeden, Budapesten és Győrben is koncerteznek 2014. december 27-én, 28-án és 29-én. A szegedi, budapesti és győri koncertekre a jegyek már kaphatóak!
Monte Cristo grófja Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018. november 10-11-én Budapesten a BOK Csarnokban Vastag Tamás és Szomor György főszereplésével. Jegyek itt!
Plusz Titanic előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri! Jegyek itt!
Túlszárnyalja az előző évi sikereit a Szegedi Szabadtéri: másfél hónapja derült ki a 2019-es évad műsora, és már akkora az érdeklődés a Titanic musical iránt is, hogy plusz egy előadást hirdethetünk, melyre szeptember 22-től lehet jegyet ...
Diótörő és Egérkirály családi musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
Az advenit készülődéskor érkezik a BOK Csarnokban a Diótörő musical 2018-ban - Jegyek a Diótörő és Egérkirály mesemusicalre itt!
Jön a Bonbon musical a Haverok, Buli, Bon-Bon  - Jegyek a budapesti előadásra itt!
2018. decemberében Budapesten a Hatszín Teátrumban debütál a Haverok, Buli, Bon-Bon musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel, meglepő fordulatokkal és rengeteg nevetéssel. Főszerepekben a Bon-bon énekese Szolnoki Péter, Kios Réka, Szabó Máté, ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x