Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre

Kelt: 2014.06.01

Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre Kristin Chenoweth visszatér a Broadwayre

A 2014/2015-ös évadban ismét látható lesz a Broadway színpadán Kristin Chenoweth! Nemrég került napvilágra a hír, hogy a 2015-ben bemutatásra kerülő klasszikus musical feldolgozásában, amely az On the Twentieth Century címet viseli, Kristin Chenoweth fogja alakítani a női főszerepet.Ebben a szerepben, mint partner megjelenik majd mellette egy másik csillag, nem más, mint Peter Gallagher!

A darab Oscar Jaffee-ről (Gallagher) szól, aki egy színházi producer, és legfőbb célja, hogy új drámájának főszerepére megkaparintson egy hollywoodi csillagot, Lily Garlandot (Chenoweth) és ez által eljuttassa művét a Broadwayre.

A sajtótájékoztató 2015. február 12.-én kerül megrendezésre, és egy hónapra rá pedig bemutatják a darabot a nagyközönségnek. A premier így várhatóan március 12-én lesz látható.


 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hősszerelmesek és Gérard Depardieu várja a közönséget Szegeden!
Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Szerednyey Béla, Sasvári Sándor és Gérard Depardieu is színpadra lép Szegeden
Ingyen Jégvarázs vetítés Budapesten!
Nézd meg ingyen a filmet, ami meghódította az egész világot.
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás és jegyek itt!
Turnézik az ABBA - THE SHOW! 2014-ben újra Magyarországon a show. Szegeden, Budapesten és Győrben is koncerteznek 2014. december 27-én, 28-án és 29-én. A szegedi, budapesti és győri koncertekre a jegyek már kaphatóak!
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x