Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2013.08.01

Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyvásárlás itt! 2014-ben hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb újévi koncertje Budapesten a Papp László Sportarénában! Mága Zoltán és sztárvendégei 2014. január 1-én is várják a közönséget egy fergeteges ünnepi koncertre.

A koncerten a hazai zene és kultúra legjobbjai ünnepelnek együtt a világhírű hegedűművésszel Mága Zoltánnal!

Mágazoltán Újévi koncertjére 2014-ben is a magyar tehetségek lesznek meghívva. Az elmúlt években a Budapesti Operettszínház sztárjai mellett az X-faktor legjobbjai, a Nemzeti Színház és az Operaház krémje és a magyar pop szakma legkedveltebb előadói látogattak el.

Mága Zoltán elmondta, már január végén elkezdi szervezni a 2014-es újévi koncertjét, hogy a Las Vegas-i show-műsorokban látható világot is fokozva újra elvarázsolja az újévet közönséget. Legutóbb több mnit 500 fellépő, és egy hatalmas LED fal valamint látványos díszletek várták a közönséget.

A koncertre még kaphatóak a jegyek! Online jegyvásárlásoz kattintson ide!

Fellép a műsorban Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Kiss B. AttillaLiszt-díjas tenor,a pop-díva Zsédenyi Adrienn, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Frankó Tünde Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté Soós Imre-díjas színművész. Továbbá fellép a kiváló lírai mezzoszoprán, az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, Szekeres Adrien valamint Andreas Schager a Bécsi Operaház tenorja,Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas, Érdemes zongoraművész, Julia Novikovajelenleg világhírű orosz szopránénekes a Plácido Domingo nevével fémjelzett 2009-es Operalia nemzetközi énekverseny győztese, a verseny fődíjasa.

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x