Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.07.21

Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt! A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre jegyek már kaphatóak!

Az ABBA slágereiből írt Mamma Mia musical 1999-ben Londonból indult világhódító útjára és pár év alatt az egyik legkedveltebb musical lett és több mnit 32 millió ember látta. Végül a musicalből még egy világsikerű film is készült, ami minden idők egyik legjobban profitáló produkciója volt. A film főszerepében a csodás hangú Meryll Strepp mellett Pierce Brosnan és Julie Walters voltak láthatóak. 

Az előadás ezután mégnagyobb érdeklődésre tartott számot így azok is megismerték akik világkörüli turné előadást nem látták. A musical több mint 160 ország közönségét kápráztatta már el az elmúlt közel 15 évben. A turné előadás Budapesten a Papp László Sportarénában is látható volt.

2014-ben pedig ismét elérhető közelségbe kerül a magyar rajongók számára a Mamma Mia musical, ugyanis Bécsben a Raimund Theater színpadán lesz látható a musical 2014. március 20-tól.

A bécsi Mamma Mia musicalre jegyek már kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide! 

2014. augusztusában pedig magyarul is látható lesz az előadás Szegeden, majd ősztől Budapesten a Madách Színházban! Részletek és jegyek itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x