Mamma Mia musical a Madách Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.09.22

Mamma Mia musical a Madách Színházban - Jegyek itt! A Mamma Mia! musical szeptember 26-án, 27-én és 28-án a Madách Színházban is bemutatásra kerül Szirtes Tamás rendezésében.

A Mamma Mia! musical az ABBA svéd együttes slágereire Judy Craymer producer ötleteként született. A Mamma Mia! musicalt eddig 14 nyelvre fordították le, világszerte több mint 54 millióan látták a produkciót. A musicalből 2008-ban film is készült.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! című musicalt, amelynek bemutatója augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon volt, szeptember 26-án, 27-én és 28-án pedig a Madách Színházban is bemutatásra kerül Szirtes Tamás rendezésében. A Mamma Mia előadásokra jegyek ide kattintva vásárolhatóak!

A musicalben Donna Sheridan szerepében Gallusz Nikolett, Koós Réka és Kováts Kriszta látható, Sam Carmichaelt Nagy Balázs, Sasvári Sándor és Stohl András alakítja, aki először játszik majd a Madách Színházban - közölte a színház kedden az MTI-vel.

Bill Austin szerepét Hajdu Steve és Szerednyey Béla, Harry Brightot Molnár László és Weil Róbert alakítja. Tanyát Détár Enikő és Ladinek Judit, Rosie-t Balogh Anna és Sáfár Mónika játssza. Sophie Sheridant Muri Enikő és Simon Boglárka formálja meg, Skyként Kiss Ernő Zsolt és Sánta László látható a darabban.

A játékban 2db Mamma Mia jegyet sorsoltunk ki! A jegyeket Pintérné Molnár Katalin nyerte!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vámpírok bálja musical Budapesten 2015-ben is! Jegyek itt!
Decembertől egészen 2015. január 04-ig ismét színpadon lesz a Vámpírok bálja Budapesten. A már hagyománnyá vált nagyszabású szilveszteri Vámpírok bálja előadás idén sem marad el, hiszen évről évre többen akarnak a vámpírokkal koccintani.
A Szépség és a Szörnyeteg musical az Operettszínházban - Jegyek itt!
A musical főszerepeiben oylan ismert színészek is színpadra lépnek mint Homonnay Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Csonka András, Szulák Andrea, Polyák Lilla, Bálint Ádám, Csuha Lajos és Földes Tamás, de számos más tehetség mellett a színház új ...
A Játékkészítő zenés akciómese - Jegyvásárlás és szereposztás itt!
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, ...
1400. Macskák - Jegyek már kaphatóak!
A Madách Színház 2014. november 29-én a Macskák musical ezernégyszázadik előadását tartja. A különleges előadásra jegyek már kaphatóak.
Szép nyári nap Neoton musical a Kalocsai Szabadtéri Színpdon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2020. augusztus 21-én a Kalocsai Szabadtéri Színpadon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x