Mi vagyunk a Grund - Dés László Aréna koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.07.04

Mi vagyunk a Grund - Dés László Aréna koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt! Dés László Mi vagyunk a Grund koncertje 2018. december 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül mregrendezésre. Jegyek itt!

Dés László nevét jól ismeri a magyar közönség, hiszen írt már zenét balettnek, musicalt írt Geszti Péterrel a Dzsungel könyvéből és a Pál utcai fiúkból, de a jól ismert Patika, Sose halunk meg, Üvegtigris, A miniszter félrelép zenéjét is ő jegyzi. Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Demjén Ferenc, Hernádi Judit, a Jazz + Az, Kaszás Attila, Keresztes Ildikó, Koncz Zsuzsa, Koltai Róbert, Kulka János, Oláh Gergő, Rúzsa Magdi, Szulák Andrea és  még számos művész énekelte már dalait, s sokuknak ő maga írt dalt.

2018-ban Nagy utazás címmel indult országos turnéra, ám a 2019-ben 65. születésnapját ünneplő zenész és szerző a két ünnep között decemberben Mi vagyunk a Grund címmel az Arénában várja a közönségét.

Dés László koncertje 2018. december 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül mregrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncerten sok meglepetésre számíthatunk, s valószínűleg pár sztárfellépő is színpadra lép majd.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

ABBA THE SHOW emlékkoncert 2019-ban  az Arénában Budapesten - Jegyek itt!
A The Show - A tribute to ABBA emlékkoncert 2019. március 26-án a Papp László Buapest Sportarénában lesz látható. Jegyek itt!
Apáca show az Operettszínházban - Jegyek a budapesti előadásokra itt!
Budapesten az Oeprettszínházban lesz látható az Apáca show musical 2018 szeptemberétől Peller Anna, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Peller Károly, Lehoczky Zsuzsa, Vágó Zsuzsi és Kékkovács Mara főszereplésével. Jegyek itt!
Álomutazó musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyvásárlás itt!
Az Álomutazó 2018. december 22-23-án a BOK Csarnokban Szabó Győző, Zséda, Schell Judit, Stohl András, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita főszereplésével lesz látható. Jegyek itt!
Szép nyári nap Neoton musical a Kalocsai Szabadtéri Színpdon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2020. augusztus 21-én a Kalocsai Szabadtéri Színpadon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x