Mindhalálig musical az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2017.10.10

Mindhalálig musical az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt! Mindhalálig musical a Budapesti Operettszínházban 2017 dcemberében! Jegyek és fellépők itt!

A Budapesti Operettszínház musical és operett gáláji mindig nagy sikert aratnak, mutatja ezt a teltházas soproni és bajai Best of Musical gála sikere is. 2017-ben Karácsony és Újév között ismét egy fergeteges gálával várják a közönséget.

Az új musical show  Mindhalálig musical címet viseli, és amely során a világ zenés színpadainak valaha volt legnagyobb sikereiből hallhatnak sokszínű válogatást az Operettszínház sztárjainak előadásában, a klasszikusoktól a Disney musicalekig.

Egyebek mellett felcsendülnek az Oroszlánkirály, Az Operaház Fantomja, a Macskák, az Elisabeth, A Szépség és a Szörnyeteg, a Grease , a Vámpírok bálja, a My fair lady és az Evita legjobb dalai, az élményt pedig lenyűgöző koreográfiák és pazar jelmezek teszik majd teljessé.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Mindhalálig musical fellépőinek teljes névsorát később hirdetik ki.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You musical Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We Will Rock You musical magyarországi preierje Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz. Jegyek a Queen musicalre már kaphatóak!
Macskák musical a Budapest Kongresszusi Központban! Jegyek itt!
A Budapest Kongresszusi Központ ad otthont a 35 éves Macskák musical jubileumi előadásának.
Hegedűs a háztetőn 2018-ban a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!
Alföldi Róbert rendezésébe lesz látható 2018. július 6-7-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Hegedűs a háztetőn musical.
Apáca show musical 2018-ban Szegeden - Jegyek itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtérin mutatják be a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját a Whoopi Goldberg által világhírűvé tett Apáca show musicalt.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x