Musicalek lóhátról Budapesten a Nemzeti Lovardában - Jegyek itt!

Kelt: 2014.11.05

Musicalek lóhátról Budapesten a Nemzeti Lovardában - Jegyek itt! 2014. december 27-én két alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Nemzeti Lovardában a Musicalek lóhátról című előadás, ahol a Nemzeti Lovas Színház sikerdarabjaiból és jól ismert musicalekből válogatnak. Sztárfellépők: Tóth Renáta, Papadimitriu Athina, Janza Kata, Békefi Viktória, Pintér Tibor, Kaszás Géza, Pataki Attila valamint fergeteges jégrevü és légtornász show

Honfoglalás, István, a király,Trója, Az utolsó betyár, Mátyás az igazságos, Ludas Matyi, Dózsa György és még sorolhatnánk a számos musicalt és rockoperát amit a Nemzeti Lovas Színház az elmúlt években színpadra állított.

Az előadásokban olyan sztárok léptek színpadra mint Pintér Tibor, Buch Tibor, Janza Kata, Papadimitrui Athina, Tóth Attila, Vadkerti Imre, Makrai Pál.

2014. december 27-én két alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Nemzeti Lovardában a Musicalek lóhátról című előadás, ahol a Nemzeti Lovas Színház sikerdarabjaiból és jól ismert musicalekből válogatnak.

A látványos lovas előadásra már árulják a jegyeket! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Sztárfellépők: Tóth Renáta, Papadimitriu Athina, Janza Kata, Békefi Viktória, Pintér Tibor, Kaszás Géza, Pataki Attila valamint fergeteges jégrevü és légtornász show

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jön a 200. József és a színes szélesvásznú álomkabát musical előadása - Jegyek itt!
200. jubileumi előadását ünnepli 2015-ben a Madách Színházban a József. Részletek és jegyek lentebb!
Szegedi Szabadtéri Játékok 2015 - Műsor és jegyek itt!
Tíz év után újra Verdi-opera, több mint egy évtized után újra Shakespeare-dráma a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A jövő nyár műsoráról ma sajtótájékoztatót tartott az igazgatóság. A jegyértékesítés már ezen a napon megkezdődött.
Vámpírok bálja musical Budapesten 2015-ben is! Jegyek itt!
Decembertől egészen 2015. január 04-ig ismét színpadon lesz a Vámpírok bálja Budapesten. A már hagyománnyá vált nagyszabású szilveszteri Vámpírok bálja előadás idén sem marad el, hiszen évről évre többen akarnak a vámpírokkal koccintani.
A Játékkészítő zenés akciómese - Jegyvásárlás és szereposztás itt!
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x