Nézd meg otthon A padlás musicalt!

Kelt: 2020.04.16

Nézd meg otthon A padlás musicalt! Három napig elérhető lesz az előadás felvétele!

Szilvásgombóc, Fényév távolság csak két dal, amit garntáltan mindenki ismer a több évtizede sikerrel futó Padlás musicalből. Az előadást szinte minden vidéki színház legalább egyszer bemutatta. Így ne mmeglepő, hogy az otthonmaradást segítendő a Dunaújvárosi Batrók Kamaraszínház A padlás című előadását is megosztja a nézőkkel, hogy otthonról élvezhessék. A padlás musical felvételét április 21-én ingyenesen osztják meg a video csatornájukon!  Ide kattintva nézhetitek meg a videót!

Bár A padlás musicalre jelenleg nem lehet jegyet vásárolni, ahogy a A Pál utcai fiúk musicalre se, de vannak azért jó híreink.  A Pál utcai fiúk musical országos turnéra indul, amiről ide kattintva olvashattok, míg a Madách Színház sztárjainak előadásában az ABBA slágerekkel fűszerezett őszi Mamma Mia aréna előadásról ide kattintva olvashatok! 

A musical szerelmeseinek szintén ajánljuk még a 2020-ban 37 éves musical legendát, amit közel 1,5 millióan láttak már hazánkban is. Ez az előadás nem más mint a Macskák musical, amit CSAK az ősz folyamán láthat újra a közönség Budapesten! 
Részletek itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Veresegyházán - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. július 22-én Veresegyházán a Mézesvölgyi Nyár programjában lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Mamma Mia musical 2020-ban a BOK Csarnokban! Jegyvásárlás és szereposztás itt!
A Madách Színház előadása 2020-ban a BOK Csarnok (SYMA Csarnok) színpadán lesz látható. Jegyárak, jegyinfók és érdekességek itt.
István, a király 2020-ban Tokajon - Jegyek a koncertverzióra itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt!
Best of Geszti - Geszti Péter koncert Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti - Geszti Péter koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
1 napig INGYEN látható a Valahol Európában musical!
A 25. születésnapját ünneplő musical 1 napig INGYENESEN lesz látható. Érdemes megnézni.
Elisabeth musical Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
2020 szeptemberében Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható az Elisabeth musical. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és Gömöri András ...
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x