Óévbúcsúztató Operett és Musical gála Cegléden - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2021.11.20

Óévbúcsúztató Operett és Musical gála Cegléden - Jegyek és fellépők itt! Óévbúcsúztató Operett és Musical gála 2021. december 31-én a ceglédi Kossuth Művelődési Központban.

Szilveszteri operett és musical gálával várnak az év utolsó napján! Népszerű operett és musical slágerek csendülnek fel, másfél órában 2021. december 31-én a ceglédi Kossuth Művelődési Központban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:

Egyházi Géza
Geszthy Veronika
Domoszlai Sándor
Csonka Zsuzsanna
Gróf Gréta
Czető Ádám

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Mamma Mia musical 2022. július 8-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz ismét látható a Madách Színház sztárjaival magyar nyelven! Jegyek itt!
Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje Budapesten 2022-ben - Jegyek itt!
Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje a Bereczki Karácsony 2022. december 20-án a MOM Kultban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A tizenötödik - Musical forradalom a Madách Színházban - Jegyek itt!
Borbély Richárd, Jenővári Miklós, Solti Ádám, Baranyai Annamária, Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Kecskés Tímea, Ladinek Judit, Miller Zoltán, Posta Victor, Sánta László, Gubik Petra, Simon Boglárka főszereplésével érkezik az A tizenötödik ...
A Pál utcai fiúk musical Vácon - Jegyek itt!
A turné keretein belül a Pál utcai fiúk musical 2022. március 17-én Vácon a Madách Imre Művelődési Központban lesz látható!
A kőszívű ember fiaiból készül musical a Margitszigeten 2022-ben - Jegyek itt!
A Kőszívű, a Baradlay legenda musical 2022. június 17-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt! Főszerepekben Feke Pál, Serbán Atila, Polyák Lilla, Veréb Tamás, Ember Márk, Gubik Petra, ...
Jekyll és Hyde musical a Budapesti Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
A Jekyll és Hyde 2022 tavaszától lesz látható a Budapesti Operettszínházban hármas szereposztásban. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x