Rebecca musical a Budapesti Operettszínházban - Jegyek és szereposztás itt!

Kelt: 2017.09.24

Rebecca musical a Budapesti Operettszínházban - Jegyek és szereposztás itt! A Rebecca musical megújult szereposztásban látható 2017. decemberétől a Budapesti Operettszínházban. Jegyek és szereposztás itt!

A Budapesti Operettszínház számos sikermusicalt bemutatott már, de a Lévay Szilveszter és Michael Kunze páros által írt darabok mindig elsöprő sikert arattak a budapesti közönség előtt is. Az Elisabeth, a Mozart! és a Marie Antoinette musicaleket jegyző páros egyik legkülönlegesebb musicalje a Rebecca még Broadway producerek érdeklődését is felkeltette.

A Daphnine  Du Mauier által írt A Manderley-ház asszonya szímű könyv maga is bestseller volt majd a filmes feldolgozás az egész világot meghódította. Hosszas egyeztetés után a Lévay-Kunze páros egyedüliként kapta meg a jogot, hogy musicalt írjon a könyvből. A bécsi premiert követően a Rebecca Hollandiától Japánis számos országban bemutatásra került. A budapesti produkció azonban mind közül kiemelhető, hiszen akkora siker volt, hogy egy felkérés nyomán Bukarestben is megrendezte a magyar stáb. A Rebecca musicalt 2017 decemberétől újra Budapesten az Operettszínházban láthatjuk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Rebecca musical megújult szereposztását később hirdetik ki.

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Macskák musical a Budapest Kongresszusi Központban! Jegyek itt!
A Budapest Kongresszusi Központ ad otthont a 35 éves Macskák musical jubileumi előadásának.
Diótörő és Egérkirály musical Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Diótörő és Egérkirály musical 2018. december 9-én Budapesten az arénában lesz látható Vastag Tamás, Gubik Petra, Szomor György, Gerner Csaba főszereplésével. A Diótörő musical aréna előadására jegyek már kaphatóak!
Nine - Kilenc musical az Operettszínházban - Szereplők és jegyek itt!
A Kilenc azz Nine című Fellini film musical verziója 2021-től az Opettszínházban Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla főszereplésével. Szereplők és jegyek itt!
Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház
Early Bird kampánnyal indul a 2021-es szezon jegyértékesítése.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x