Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon?

Kelt: 2019.07.08

Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon? KERO rendezése a Rómeó és Júlia 2020-ban ünnepelné a szegedi bemutatójának 15 éves évfordulóját. A musical idén az Arénában már most dupla teltház.

Visszatér a Rómeó és Júlia musical Szegedre? Szavazásra bocsátotta a Szegedi Szabadtéri Játékok a 2020-as musical bemutatóját. A Rómeó és Júlia musical 2019-ben ünnepli 15 éves jubileumát. Az előadás Szinetár Dóra, Dolhai Attila, Janza Kata, Cengeri Ottília, Homonnay Zsolt, Bereczki Zoltán, Földes tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila, Csuha Lajos és Náray Erika főszereplésével Szegeden került rögzítésre és DVD-n is megjelent. A jubileumát ünneplő muicalt KERO rendezésében 2019-ben egy megújult szereposztásban láthatja a közönség. (Részletek és jegyek itt!)

Az előadásra már most akkora az érdeklődés, hogy ráadás előadást kellett beszúrni. Így nem lennemeglepő, ha a szegedi közönség is megszavazná a Rómeó és Júlia visszatérést. Az előadás konkurenciája Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztárja, a Cyrano és a Cleopátra musicalek. Ide kattintva szavazhattok!  

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x