Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására

Kelt: 2013.09.11

Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.

A párizsi világpremier hatalmas sikerét követően a Budapesti Operettszínház 2004 januárjában mutatta be a musical magyarországi változatát KEROŸ rendezésében. Az előadás azonnal ovációt váltott ki. A produkció dalai felkerültek a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban platinalemez lett, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon a monumentális díszletek között, káprázatos jelmezekkel, 200 táncossal és statisztával, s a Budapesti Operettszínház sztárjaival DVD felvétel is készült.

A musicalben olyan fiatal tehetségek debütáltak mint Szabó Dávid, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté. Azonban nem csak nekik jelent sokat ez a musical, hiszen Janza Kata, Dolhai Attila, Bereczki Zoltán, Németh Attila, és Mészáros Árpád Zsolt karrierjének is nagyon fontos állomása a Rómeó és Júlia musical.

A Lehetsz király című dal talán jelenleg az egyik legismertebb musical dal és talán még sokan emlékeznek arra, amikor kígyózó sorokban álltak a Rómeó és Júlia musical jegyre váró nézők az Operettszínház előtt. 

A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket onlnie is vásárolhatsz! Online jegyvásárláshoz kattints ide! 

Azoknak, akik szereti ka Rómeó és Júlia musicalt ajánljuk figyelmébe a musical szerzőjének új musicaljét az Elfújta a szél musicalt, amiben sok ismerős dallamot hallhatunk majd. Az Elfújta a szél musicalről itt olvashattok bővebben!

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x