"Sanitised" új musicalt mutatnak be Michael Jacksonról Londonban

Kelt: 2022.10.18

Az új show Jackson 1992-1993 Dangerous világkörüli turnéján alapul.

Írója a Pulitzer díjas Lynn Nottage, koreográfusa és rendezője pedig a brit Christopher Wheeldon. New Yorkban a musical főszereplője, Myles Frost az előadásért Tony-díjat nyert.  A show a Dangerous dalait tartalmazza, mint például a Black or White, és a Jam, valamint Jackson korábbi slágereit, köztük a Billie Jeant és a Smooth Criminalt. Még nem erősítették meg a szereposztást a Londoni produkcióra, melynek bemutatója 2024 márciusában lesz a West End-i Prince Edward színházban. A jegyek árusítása 2023 tavaszán kezdődik.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

MusicalPlusz - Férfikiadás 2022-ben is! Jegyvásárlás itt!
2022. december 4-én 14:00-kor lesz a MusicalPlusz Férfi kiadás. Egy vidám hangulatú műsor csak FÉRFI vendégekkel. Ezen az estén kiszakadhatunk a Karácsony hangulatból mert nem karácsonyi dalok fognak szólni.
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x