Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2023.11.07

Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje Budapesten - Jegyek itt! Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje 2023. december 8-án Budapesten az AJAMK-ban. Jegyek itt!

A Madách Szinház ünnepelt művésze, Sári Évi musical színésznő és énekesnő olyan előadásokban főszereplő, mint: a Mamma Mia, a Vámpírok bálja, a We Will Rock You, a Sakk Musical, az Apáca show és a most bemutatásra kerülő Pretty Woman musical.

Valamint minden évben találkozhat a közönség mosolyával és hangjával a Szegedi Szabadtéri játékokon is. Partnere, Kocsis Dénes a Budapesti Operettszínház és Madách Színház kiemelkedő művésze, a Mozart, az Elfújta a szél, az Elizabeth, a Miss Saigon, az István a király, és a Puskás musicalek kiemelkedő szereplője.

Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje 2023. december 8-án Budapesten az AJAMK-ban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A fentiek alapján a koncertre érkezők egy igazán színvonalas és kivételes zenei élményekkel teli estét tölthetnek el a musicalcsillagok társaságában!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Serbán Attilával ad koncertet Fischl Mónika - Jegyek itt!
Serbán Attilával ad koncertet Fischl Mónika - Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncert 2024-ben Magyarországon a MVM Domeban - Jegyek itt!
Az MVM Domeban ad koncertet Andrea Bocelli 2024-ben. A budapesti koncertre jegyek itt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x