Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2015.10.23

Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt! 2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható a musical. A darab Dés László nagyszerű zenéjével musicalként elevenedik meg.

2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán a legendás film alapján készült musical a Sose halunk meg lesz látható. Aki a filmet szerette ezt az előadást is kedvelni fogja.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Koltai Róbert felejthetetlen filmje ezúttal Dés László nagyszerû zenéjével musicalként elevenedik meg. A vállfás Gyuszi bácsi nemcsak serdülõ unokaöccsét, hanem bennünket is végig kísér a 60-as évek elejének Magyarországán, miközben különleges helyszínekkel, jellemekkel, élethelyzetekkel ismerkedhetünk meg. Ez a derûs történet egyben egy kis ember szenvedéstörténete, egy igazi pesti vagányé, akinek alakjában jól ismert hõsök köszönnek vissza: A tizedes meg a többiek fõhõse, A régi idõk focija Minarik-ja, természetesen mindenek elõtt Koltai Róbert filmbéli figurája. A Pannon Várszínház elõadásának egyik érdekessége, hogy a filmes dramaturgia nem technikai eszközökkel, hanem az élõ színház lehetõségeivel és erejével valósul meg.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Grease musical jegyek!
2015. október 16-án a SYMA Rendezvényközpont ad otthon a musical premierjének, Vastag Csaba főszereplésével országos turnéra indulnak. Szeged, Debrecen, Miskolc, Győr, Szombathely, Pécs, Veszprém is része a turnénak.
Les Misérables - Nyomorultak koncert Budapesten a Madách Színházban - Jegyek itt!
2015. november 28-án Nyomorultak koncert a Madách Színházban!
1 napig INGYEN látható a Valahol Európában musical!
A 25. születésnapját ünneplő musical 1 napig INGYENESEN lesz látható. Érdemes megnézni.
Elisabeth musical Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
2020 szeptemberében Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható az Elisabeth musical. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és Gömöri András ...
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x