Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2015.10.23

Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt! 2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható a musical. A darab Dés László nagyszerű zenéjével musicalként elevenedik meg.

2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán a legendás film alapján készült musical a Sose halunk meg lesz látható. Aki a filmet szerette ezt az előadást is kedvelni fogja.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Koltai Róbert felejthetetlen filmje ezúttal Dés László nagyszerû zenéjével musicalként elevenedik meg. A vállfás Gyuszi bácsi nemcsak serdülõ unokaöccsét, hanem bennünket is végig kísér a 60-as évek elejének Magyarországán, miközben különleges helyszínekkel, jellemekkel, élethelyzetekkel ismerkedhetünk meg. Ez a derûs történet egyben egy kis ember szenvedéstörténete, egy igazi pesti vagányé, akinek alakjában jól ismert hõsök köszönnek vissza: A tizedes meg a többiek fõhõse, A régi idõk focija Minarik-ja, természetesen mindenek elõtt Koltai Róbert filmbéli figurája. A Pannon Várszínház elõadásának egyik érdekessége, hogy a filmes dramaturgia nem technikai eszközökkel, hanem az élõ színház lehetõségeivel és erejével valósul meg.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Grease musical jegyek!
2015. október 16-án a SYMA Rendezvényközpont ad otthon a musical premierjének, Vastag Csaba főszereplésével országos turnéra indulnak. Szeged, Debrecen, Miskolc, Győr, Szombathely, Pécs, Veszprém is része a turnénak.
Les Misérables - Nyomorultak koncert Budapesten a Madách Színházban - Jegyek itt!
2015. november 28-án Nyomorultak koncert a Madách Színházban!
Mamma Mia musical - Miskolc - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical 2018. november 17-én Miskolcon a Miskolci Generali Aréna színpadán lesz láttató. A Madách Színház előadása az országos turné részeként érkezik Miskolc sportarénájában. Jegyvásárlás, jegyárak és minden amit tudni lehet a darabról.
Mamma Mia musical - Zalaegerszeg - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical 2018. november 24-én Zalaegerszegen a zalaegerszegi Városi Sportcsarnok színpadán lesz láttató. A Madách Színház előadása az országos turné részeként érkezik Zalaegerszeg sportarénájában. Jegyvásárlás, jegyárak és ...
Mamma Mia musical - Kecskemét - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical 2018. szeptember 29-én Kecskeméten a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban lesz láttató. A Madách Színház előadása az országos turné részeként érkezik Kecskemét sportarénájában. Jegyvásárlás, jegyárak és minden amit tudni lehet a darabról.
Mamma Mia musical - Nyíregyháza - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical 2018. november 3-án Nyíregyházán a nyíregyházi Continental Aréna színpadán lesz láttató. A Madách Színház előadása az országos turné részeként érkezik Nyíregyháza sportarénájában. Jegyvásárlás, jegyárak és minden amit tudni lehet a darabról.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x